6 sminkbaki a sztároktól

Fogadjunk, hogy mielőtt kilépnél az utcára, duplán lecsekkolod a tükörben, hogy profi-e a make-upod. Ezek a sztárcsajszik viszont sajnos kihagyták a meózást!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 sminkbaki a sztároktól

Poros pofi

Egy idei vörösszőnyeges filmpremieren Angelina Jolie-ról elég ciki képek készültek. A színésznő sminkese ugyanis kézzel vitte fel az alapozót Angie bőrére, és nem oszlatta el egyenletesen. Ráadásul púderként egy olyan fényvisszaverő verziót választott, ami nagyon rosszul mutatott a vakúk fényében. Az ott készült fotókon ezért szegény arca pont úgy nézett ki, mintha hintőporos lenne. Ezért fontos, hogy ecsettel vagy szivaccsal vidd fel az alapozód, és mielőtt púdert váltasz, fotókon is lecsekkold, hogy jól mutat-e.

Maszatos Miley

Ugyan ebbe a hibába futott bele Miley Cyrus is, igaz, ő csak a szája körül babrált az ujjaival. Ne félj attól, hogy az ecsettel vagy a szivaccsal könnyebben összekennéd az ajkaidat, hiszen egy nedves fülpiszkálóval hipp-hopp letörölheted az alapozót a szádról, ha mégis olyan lenne.

Táskás tekintet


Selena Gomez sminkese egyenletesen vitte fel alapozót, de a szem alatti kontúrhoz már a mancsait vetette be. Sajnos. Hiszen így a sztárcsajszi halvány táskái extrán kirajzolódtak, és úgy tűnt, mintha már napok óta nem aludt volna. Ezen a területen hanyagold a szivacsot, inkább keskeny fejű ecsetet használj, hiszen azzal könnyebb manőverezni.

Csúnya csíkok


A táskagyőztes mégis Eva Longoria, hiszen nemcsak, hogy még élesebben látszanak a vonalak a szeme alatt, hanem ráadásul egyenes csíkban tapicskolta el a kontúrt. Ha te nem szeretnél úgy kinézni, mint egy rögbi játékos, aki a meccsére festette ki magát, akkor szintén az ecsetet vesd be, és kövesd a szemvonaladat!

Túl piroska


Nem, Mischa Barton nem most jött ki a kondiból, hanem a sminktől ennyire kipirult a pofija. A színésznő ugyanis ahelyett, hogy átlósan vitte volna a fel a pirosítót az arcára (középről a járomcsontjáig), az egész orcáját összekente. A-a, mindig csak csíkban haladj!

Blair-baki


Leighton Meester vörös ajkai ultra vadítóak lennének, ha egy sima nude sminkhez csípte volna ki így a száját. Viszont a lila szemfesték annyira elüt a vöröstől, hogy ez a két feltűnő szín azonnal kiütötte egymást, és inkább mindegyik a „túl sok” kategóriába került. Készülődés közben döntsd el, mit hangsúlyozol ki: a szemedet vagy az ajkadat? Mert a kettő együtt nem működik!

Címkék: make up smink smink baki sminktrükk szépség szépségápolás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több fashion_beauty