2016.08.09.@ 11.08

Durván támadják a Victoria’s Secretet a fotójuk miatt

Oké, az eddig sem volt titok, hogy a legmenőbb fehérneműmárka nagyon gyakran nyúl a retusáláshoz, ha a kampányfotókról van szó, most azonban a netezők szerint minden határon túlmentek a Photoshoppal.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Valld csak be, hogy te is irigykedsz a Victoria’s Secret modellek fotóit látva! Nem is csoda, hiszen a lányokon még egy apró hiba sem látszik soha, de persze ez leginkább az ügyes trükköknek köszönhető. Nemrég ugyanis kiderült, hogy egészen meglepő módszerekkel turbózzák fel a csajok alakját, na és persze azért is támadták már őket, mert túlságosan sok Photoshopot használnak. Most pedig szintén áll a bál a márka körül, mert a legújabb kampányfotójuk mindenkinél kiverte a biztosítékot.

A Victoria’s Secret egy hete posztolt egy képet az Instájára, amin Martha Hunt és Stella Maxwell pózolnak melltartóban. A fotót viszont szinte rögtön elárasztották a felháborodott kommentek, mert mindenki felháborodott azon, hogy Martha keze szinte már valótlanul vékony rajta, ráadásul a felkarja is túlságosan hosszúnak tűnik. Azóta pedig kitört a botrány, mert mindenki úgy gondolja, hogy most elképesztően durva bakit követtek el, sőt egyesek azzal vádolták őket, hogy meg sem nézték rendesen a képet, mielőtt közzétették. A fehérneműmárka retusálással foglalkozó munkatársa szerint azonban szó sincs erről. „A modellek sokszor vékonyabbak, mint bárki gondolná” – mondta a Refinery 29-nek a vádakra reagálva. Na, szerinted csak a Photoshop műve, vagy a modellcsaj keze tényleg ilyen vékony?

Címkék: botrány divat divathírek divatmagazin divattippek fashion martha hunt modell photoshop retus stella maxwell streetstyle style Victoria's Secret

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál