2016.08.09.@ 06.08

Évi 5,5 milliót költ, hogy Barbie-ra hasonlítson

A fiatal csaj elhatározta, hogy teljesen lekoppintja Barbie-t, ezért pedig bármire képes, ugyanis rengeteg plasztikai műtétet bevállalt, és most éppen 85G-s melleket akar csináltatni magának!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Évi 5,5 milliót költ, hogy Barbie-ra hasonlítson

A 25 éves Carly Mersola régen mindig csak fekete ruhákat hordott, sőt a haját is sötétre festette, az elmúlt évben azonban elképesztő átalakuláson ment keresztül, ugyanis úgy döntött, hogy élő Barbie-vá akar változni. „A barátomnak, Chrisnek jobban tetszett, amikor természetesebb volt a külsőm, de tudja, hogy én így jobban érzem magam. Mindig néztem a lányokat az Instagramon, akik úgy néztek ki, mint Barbie, és azt gondoltam, én is olyan akarok lenni” – mesélte a lány a Daily Mailnek, aki meghosszabbíttatta és platinaszőkére festette a haját, méghozzá nem kevesebb mint félévente 8500 dollárért (2,3 millió forintért), de ez még nem minden!

carly-mersola-cosmopolitan-3

Carly ugyanis több ajakfeltöltést és mellplasztikát is bevállalt, és még itt sem áll le, ugyanis vékonyabbra szeretné műttetni a derekát és formásabbra, kerekebbre a popsiját, de az implantátumaival sincs megelégedve, ezért hamarosan 85G-sre cserélteti őket.

carly-mersola-cosmopolitan-6

„Szeretem azt, ahogyan az emberek néznek rám, mert azt gondolják, hogy jól nézek ki. De nem akarok túl messzire menni a plasztikával, de amit elhatároztam, azt megvalósítom” – tette hozzá a lány, aki máris 5,5 millió forintnyi összeget költött a műtétekre.

carly-mersola-cosmopolitan-4

carly-mersola-cosmopolitan-2

Címkék: Barbie carly mersola életmód élő barbie plasztika test

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál