2016.08.10.@ 14.08

43 plasztikai műtéte volt eddig az Élő Kennek

Oké, hihetetlen, de tényleg jól olvastad! Rodrigo Alves, azaz a brazil Ken-klón ugyanis már ennyi plasztikai beavatkozáson átesett, hogy a babára hasonlítson, a műtéteknek pedig nagyon durva következménye lett!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

43 plasztikai műtéte volt eddig az Élő Kennek

Élő Kenről 2004-ben hallhattál először, ugyanis ekkor robbant be a köztudatba, méghozzá azért, mert elhatározta, hogy teljesen úgy akar kinézni, mint Barbie pasija, ezért pedig mindenre képes, és sem az arcát, sem a pénzét nem sajnálja, ha plasztikáról van szó. Azóta már elképesztően sok műtétet bevállalt, még annak ellenére is, hogy az orvosok figyelmeztették, akár bele is halhat a rengeteg beavatkozásba. Őt azonban ez egyáltalán nem zavarta, nemrég viszont súlyos következménye lett a sok plasztikának, mert az orra brutálisan eldeformálódott, és emiatt alig kapott levegőt.

elo-ken-cosmopolitan-6

Rodrigónak ugyanis kilyukadt az orra, és a bőrszövetei elkezdtek elhalni azon a területen, ezért egy 10 órás, és nagyjából 14,2 millió forintos SOS-műtétre volt szüksége, de a sebész szerint az is kétséges volt, hogy túléli. Azóta nagyjából sikerül helyrehozni az orrát, azonban az elhalt szöveteket nem lehet már helyreállítani, éppen ezért a pasi úgy döntött, hogy leáll a plasztikával. „Elhatároztam, hogy próbálok olyan beavatkozásokat választani, amikhez nem kell kés alá feküdnöm többet, csak akkor, ha vészhelyzet van és tényleg muszáj. Persze, azért a szépészeti kezelésekkel nem állok le, most például zsírfagyasztásra készülök, de az öregedés ellen is tovább harcolok, ahogy csak lehet” – mesélte Rodrigo a Daily Mailnek, aki már több mint 125 millió forintnyi összeget költött az eddigi átalakulására. Nagyon durva, ugye?

elo-ken-cosmopolitan-1

elo-ken-cosmopolitan-2

Címkék: életmód élő ken műtét plasztika rodrigo alves test

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál