2016.08.10.@ 11.08

Sokkoló fordulat jön a Pretty Little Liarsben?

Rosewoodban már megszokhattad, hogy egyik szereplő sincs biztonságban, de a sorozat legújabb előzetese szerint most egy olyan karakter kerül életveszélybe, aki az egyik csinos kis hazudozónak (és persze nekünk is) nagyon hiányozna!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sokkoló fordulat jön a Pretty Little Liarsben?

Marlene I. King, a Pretty Little Liars alkotója jó előre közölte a rajongókkal, hogy a sorozat hetedik évada minden eddiginél izgalmasabb lesz – ehhez pedig azóta is tartják magukat a forgatókönyvírók. Az már szinte természetes, hogy az új főgonosz, A.D. minden részben halálos csapdát állít a csinos kis hazudozóknak. De hogy majdnem epizódra jut egy hulla is, az már kicsit sok, nem?

Az írók és producerek azonban nem így gondolhatják, mert jövő hétre is hátborzongató meglepetésekkel készülnek. Az előzetes alapján úgy tűnik, hogy Caleb (igen, Caleb!!!) halálos autóbalesetet szenved, egészen pontosan Noel Kahn elgázolja! Erre a reakciónk pedig ugyanaz, mint Hannának a videó végén…

Marlene I. Kinget ezúton is kérjük, hogy ne öljék meg Calebet, mert szeretnénk látni, ahogy kibékülnek Hannával! Ugye te is?

Címkék: Caleb előzetes Hanna Hazug csajok társasága hetedik évad noel kahn Pretty Little Liars promo spoiler új évad

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál