2016.08.11.@ 13.08

3 milliót költött a McDonald’sban, így nézett ki

Egy amerikai nő annyira odavolt a gyorskajákért, hogy rengeteg pénzt elköltött a kedvenceire, azonban amikor a mérleg már 184 kilogrammot mutatott, elhatározta, hogy ez így nem mehet tovább, most pedig már rengeteget fogyott!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 28 éves Elle Goodall 8 éven keresztül élt gyorskaján és az sem érdekelte, amikor már 184 kilósan 4XL-es méretű ruhákat kellett vásárolnia. „Amikor éppen nem zsíros, rántott ételeket tömtem magamba, akkor is csak azon járt az eszem” – mesélte a Daily Mailnek a nő, aki összesen több mint 100 ezer dollárt, azaz majdnem 3 millió forintot hagyott ott a McDonald’s-ban.

elle-goodall-cosmopolitan-7

„Annyira elfáradtam a melóban, hogy képtelen voltam főzéssel foglalkozni, ezért inkább mindig beugrottam valami gyorskajáért hazafele menet. Úgy meghíztam, hogy online kellett 62-es méretű ruhákat rendelem, mert egy boltban se volt rám való méret. ”– folytatta Elle. A legelképesztőbb ráadásul az, hogy saját bevallása szerint egyáltalán nem izgatta, hogy mennyit mutat a mérleg, azonban 2 évvel ezelőtt 2-es típusú cukorbetegséget állapítottak meg nála, és orvosa tanácsára azonnali életmódváltásba kellett kezdenie. Elle ezután sokféle diétát kipróbált, de egyszerűen nem bírt felhagyni a függőségével.

elle-goodall-cosmopolitan-13

„Kipróbáltam a turmixokat, gyógyszereket és tornagyakorlatokat, de egyszerűen nem tudtam megküzdeni a saját démonjaimmal” – mondta a fiatal nő, aki végül orvosi segítséget kért és gyomorgyűrűt tetetett be magának. Ezután rohamosan megindult a fogyása, az első hét után már 10 kilóval könnyebb lett! Személyi edző segítségével rendszeresen edzeni kezdett és a McDonald’s kaját lecserélte salátára, lazacra és nyers zöldségekre. Az óriási életmódváltásnak köszönhetően, 9 hónappal később Elle szuperformában van, a mérleg most már csak 76 kilót mutat és a szekrényében csak M-es méretű ruhák lógnak.

elle-goodall-cosmopolitan-1

„Nagyobb súlytól szabadultam meg az elmúlt egy évben, mint amennyit jelenleg a mérleg mutat, rendkívül büszke vagyok mindarra, amit véghezvittem.” –nyilatkozta büszkén Elle a valóban szenzációs teljesítményről.

Címkék: egészséges életmód egészséges táplálkozás életmód elle goodall fogyás gyorskaja mc donald's mozgás sport sportolás táplálkozás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál