2016.08.11.@ 10.08

A plakát, amin az egész világ felháborodott

Egy hihetetlenül bizarr plakáton háborog most az egész net, ugyanis bár a konditerem vezetői viccesek gondolták, a netezők szerint borzasztóan megalázó lett. Nézd meg, miért!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Emlékszel még arra a hirdetésre, amikor elképesztően durva szöveggel reklámoztak egy edzőtermet? Oké, a vezetők állítólag viccnek szánták, de nagyon rossz vége lett, mert az egész világ totál kiakadt rajta, sőt követelték, hogy tüntessék el, mert megalázza a túlsúlyos embereket. Na, képzeld, ennek ellenére a konditerem nem állt le a kampánnyal, hanem most egy, talán még ennél is botrányosabb reklámmal hirdetik magukat!

A zöld hátterű plakáton ugyanis egy szintén zöld, kissé gorillára hasonlító szörnyecske látható, mellette pedig a következő felirat: „Eleged van abból, hogy….kövér és csúnya vagy? Akkor legyél csak csúnya, és gyere a Fit4less-be.” Ezek után már te is érted, hogy miért árasztották el a netet felháborodott posztok, igaz? A hirdetés tényleg hihetetlenül megalázó annak ellenére, hogy szintén viccesnek indult, a Twitterezőknél viszont kiverte a biztosítékot, a konditerem azonban nem hajlandó sem levenni, sem elnézést kérni. „A Fit4less egy olyan cég, ami nem veszi magát túl komolyan, és a plakátot is viccként kellene felfogniuk az embereknek, mert mi nem akartunk megbántani senkit” – nyilatkozták a vezetők a BBC-nek. Hát, azért humornak elég furcsa, nem? Neked mi a véleményed róla?

felhaborito-plakat-cosmopolitan-1

Címkék: életmód felháborító fit4less konditerem lifestyle plakát

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál