2016.08.11.@ 12.08

Drogbotrányba keveredett Barack Obama lánya

Úgy tűnik, Malia Obama már egyáltalán nem az az ártatlan kislány, mint korábban! A legutóbbi villantása után most valószínűleg drogozáson kapták!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Drogbotrányba keveredett Barack Obama lánya

Most, hogy leköszönőben van Barack Obama, úgy tűnik, lánya, Malia sokkal többet megenged magának, mint korábban. A család egyébként is laza stílusáról híres, hiszen hol Barack ad tanácsokat Kanye Westnek, hogyan nyerje el az elnöki címet, hol felesége, Michelle rappel a továbbtanulásért.

Lányuk azonban most ennél is tovább ment, hiszen levideózták, ahogy a Lollapalooza zenei fesztiválon rágyújtott. Ráadásul gyanúsan füves ciginek látszik, amit szív! „Malia csak pár lépésre állt tőlem, így érezni lehetett a marihuána szagot a cigiből, amire rágyújtott. Láttam pár srácot, akik odanyújtották neki, ami legalább egy percre nála landolt, majd visszaadta. Tényleg csak pár lépésre állt tőlem és ő volt az egyetlen, aki bármilyen cigarettát szívott volna” – mesélte az egyik szemtanú, Jerrdin Selwyn a RadarOnline-nak.

„Ezután ismét együtt láttam őket. Elsétáltam előttük és hallottam, ahogy Malia megkérdezi az egyiktől, hogy nincs-e kedve cigizni menni. Nem hallottam a választ, de ezután együtt távoztak a helyszínről” – nyilatkozta Selwyn.

Hű, de vajon mit szól majd mindehhez az amerikai elnök?

Címkék: amerikai elnök barack obama botrány dohányzás drogbotrány! fesztivál füves cigi Lollapalooza malia obama obama sztárhírek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál