2016.08.11.@ 06.08

Johnny Depp felesége kétségbeesetten titkolózik

Amber Heard eddig folyamatosan azt hangoztatta, hogy Johnny Depp évekig bántalmazta őt. Még feljelentést is tett, és egészen a bíróságig vitte az ügyet. Most pedig, hogy végre vallomást tehetne, visszalépett!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Johnny Depp felesége kétségbeesetten titkolózik

Egyre izgalmasabb Johnny Depp és Amber Heard válása! A színésznő ugyanis májusban robbantotta a bombát, és beadta a válási papírokat, ráadásul kijelentette, hogy Johnny már a kapcsolatuk elejétől kezdve terrorizálta testileg és lelkileg. Sőt, Amber annyira ragaszkodott az igazához, hogy több képet is megosztott sebes arcáról, és még meg is fenyegette férjét, hogy a tárgyalásokon mindent kitálal, és a színész nagyon rosszul jár majd. Ehhez képest egészen másképp alakult az első meghallgatása!

Ambernek szombaton kellett volna vallomást tennie Johnny ellen, azonban két órás késéssel érkezett csak meg, és nem volt hajlandó tanúskodni, állítása szerint mivel túl nagy a nyomás rajta. A szemtanúk szerint viszont egyáltalán nem volt ilyen csendes a jelenet! A sztárcsajszi állítólag óriási botrányt rendezett, és mindent megtett, hogy ne kelljen bemennie a meghallgatásra. Laura Wasser, Johnny ügyvédje úgy nyilatkozott, hogy a színésznő csak azért hisztériázott, mert fél eskü alatt hazudni a történekről, és úgy viselkedett, mint egy mániákus.

Johnnyt augusztus 17-én hallgatják meg, ő viszont egyáltalán nem fél. Az elmúlt hetekben állítása szerint 24 olyan tanút is gyűjtött, akik mellette állnak. Sőt, még egy olyan titkos fotója is van, ami minden eddigit megváltoztat! Hű, ezek után mi egyre kíváncsibbak vagyunk, mi fog történni!

Címkék: Amber Heard botrány celebhírek hazugság hiszti hollywoodi hírek Johnny Depp meghallgatás szakítás sztárhírek tanúvallomás tárgalás válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál