2016.08.11.@ 13.08

Lekövérezték a netes trollok az egyik olimpikon tornászlányt 

Te is azt hinnéd, hogy a sportolók teste tökéletes és izmos, főleg azoké, akik az olimpián versenyeznek, igaz? Egy mexikói tornászt viszont éppen az alakja miatt cikizik a neten!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lekövérezték a netes trollok az egyik olimpikon tornászlányt 

Szombat óta az egész világ olimpia-lázban ég, ugye te is? Bár a legizgalmasabb közvetítések hajnalban és éjszaka vannak az időeltolódás miatt, néha megéri virrasztani és végigszurkolni a döntőket! Vannak, akiknek azonban nem csak a drukkolásról és sportról szól az olimpia, mint az most kiderült – a netes trollok itt is megtalálják, mibe köthetnek bele.

A női tornászversenyek után hatalmas vihart kavart egy mexikói sportoló, Alexa Moreno. A 22 éves lány a 31. helyen végzett és Mexikónak már ez is hatalmas teljesítmény, de Twitteren sokan nem ezzel foglalkoztak, hanem alakjával. Többen odáig mentek, hogy malachoz hasonlították! 

Oké, hogy Alexa nem egy modellalkat, de ez tényleg túlzás, nem? Szerencsére voltak olyan kommentelők, akik védelmébe vették, és leírták, hogy így is többre volt képes, mint azok, akik a fotelben ülve cikizik.

alexa-murano-cosmopolitan1

alexa-murano-cosmopolitan

Címkék: alexa murano olimpia rió 2016 tornász tornászlány

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál