2016.08.11.@ 12.08

Ő lenne Justin Bieber új barátnője? 

Justin Bieber olyan elképesztően népszerű a celeblányok körében, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket, éppen mikor, kivel randizik. Nézd meg, ki az új kiszemeltje!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy hónappal ezelőtt még Britney Spears nyilatkozta, hogy flörtölő üzeneteket váltott Justin Bieberrel, az énekes pedig legutóbb Hawaiin pancsolt anyaszült meztelenül egy gyönyörű bikinimodellel. Most pedig megdönthetetlen bizonyítékok kerültek elő, hogy újabban Sofie Richie-vel kavar. Na, de ki is ez a szerencsés lány? Először is apukáját biztos ismered, hiszen nem más, mint Lionel Richie. Nővérével, Nicole Richie-vel együtt nagyon szeret celebekkel lógni és természetesen modellkedik (Justinnak talán alapítania kellene egy modellügynökséget, annyi modell-jelölt zsongja körül). A 17 éves lány ezenkívül nem nagyon szivárogtat ki infókat magáról, de Justin Bieber biztos, hogy sokkal többet tudna mesélni róla, ugyanis az utóbbi napokban minden idejét vele tölti.

sofia-richie-justin-bieber-cosmopolitan5

Pár nappal ezelőtt kéz a kézben látták andalogni őket a kaliforniai tengerparton. A romantikus séta után pedig az énekes nem csak a lányhoz, hanem a természethez is közel került, hosszasan elidőztek a sziklákon fetrengő, félálomban levő fókák társaságában.

sofia-richie-justin-bieber-cosmopolitan3

sofia-richie-justin-bieber-cosmopolitan6

*PREMIUM EXCLUSIVE* Sofia Richie and Justin Bieber stay close as they hold hands at the beach

Úgy tűnik, Sofie-val a kapcsolatuk pedig azóta egy magasabb szintre lépett, ugyanis tegnap olyan fotók láttak napvilágot, amin a fiatal modell melltartóban és pizsama nadrágban osont ki Justin házából. 

sofia-richie-justin-bieber-cosmopolitan4

És vajon mit szól ehhez a kiskorú lány apukája? Justinnak igazán szerencséje van, ugyanis Lionel Richie-hez közeli források szerint Sofie apukája ultralazán vette tudomásul a románcot, és azt gondolja, amíg biztonságban tudhatja lányát, felőle nyugodtan lóghat együtt Justinnal. Te mit gondolsz: Sofie-val tényleg komoly köztük a szerelem, vagy pár hét múlva őt is lecseréli az énekes?

Címkék: barátnő Justin Bieber kapcsolat lionel richie randi sofie richie szerelem új barátnő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál