2016.08.11.@ 11.08

Saját fiába szeretett bele ez a nő

Oké, hogy a szerelem nem is határokat és korlátokat, de az mégis csak bizarr, hogy egy édesanya saját gyerekébe zúgott bele és azóta viszonyt folytatnak egymással?! És nem, ez nem egy új film forgatókönyve…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Saját fiába szeretett bele ez a nő

Sok olyan esetről lehetett már hallani, amikor vérrokonok között alakult ki szexuális kapcsolat. Azonban a 36 éves mexikói Monica Mares és fia, Caleb története duplán meglepő, mivel a nő kiállt a nyilvánosság elé és azért harcol a bíróságon, hogy legálisan lehessenek együtt. Mindezt azután, hogy az anyuka 16 évesen megszülte a fiát, örökbe adta, majd mikor újra találkozott vele, beleszeretett.

monica-mares-caleb-cosmopolitan

„Mikor először találkoztunk és közeledett felém, már tudtam, hogy ő az. Egyből megölelt, közben el is sírta magát. Majdnem szerelem volt első látásra, de először persze anyai szeretetről beszélhetünk – mesélt Monica az érzéseiről a Daily Mailnek. – Olyan volt, mintha egy vadidegen emberrel találkoztam volna és beleszerettem volna. Először mondtam neki, hogy » Sajnálom, nem tudom, hogy fogsz erre reagálni, de el kell, hogy mondjak valamit. Az anyád vagyok, te pedig a fiam, de beléd szerettem«.”

monica-mares-caleb-cosmopolitan1

Amikor pedig Caleb az anyjához költözött, hamarosan már mindketten többet éreztek egymás iránt, mint családi szeretet. „Ő az életem szerelme és nem akarom elveszíteni. A gyerekeim imádják őt, ahogy az egész családom is. Semmi nem állhat közénk; sem a bíróság, sem pedig a börtön.” Nem is csoda, hogy féltik a szerelmüket, hiszen Amerika 50 államában büntetik a vérfertőzést. A pár ügyében szeptemberben dönt a bíróság, addig is el vannak tiltva egymástól. De döbbenetes, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet, nem gondolod?

Címkék: anya-fia kapcsolat Monica Mares szerelem vérfertőzés?!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál