2016.08.12.@ 13.08

Egy orosz nő azt állítja, megerőszakolta egy pokémon

Nem, nem olvastad félre a címet és nem is egy megkésett áprilisi tréfáról van szó: egy lány annyira rákattant a Pokemon Go-ra, hogy pszichés zavarai lettek tőle!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy orosz nő azt állítja, megerőszakolta egy pokémon

Egyre inkább eldurvul a Pokémon Go-őrület, nem csoda, hogy még az app is arra figyelmeztet, hogy a játék veszélybe sodorhatja a felhasználóját. Bár valószínűleg a készítők nem egészen olyan helyzetekre gondoltak, mint ami egy orosz nővel történt. Egy moszkvai lány ugyanis feljelentést tett a rendőrségen egy Pokémon ellen, aki állítása szerint megerőszakolta őt!

A csajszi vallomása szerint elalvás előtt a Pokémon Go-val játszott, majd mikor felkelt, egy hatalmas pokémont talált magán, ami éppen őt erőszakolta. Mikor kiugrott az ágyból, a kis lény egyből eltűnt, de állítólag az app továbbra is érzékelte a pokémon jelenlétét az ágyában. A lány ezután felkeltette a férjét, hogy elmondja neki, mi történt. A srác felhívta ugyan a rendőrséget, de azt is közölte velük, hogy nem hisz a feleségének és kérte, hogy menjen pszichiáterhez. Persze a rendőrség sem tudta komolyan venni a „bűnesetet”. 

„A barátnőm azt állítja, túl sok pokémon van a lakásában és még a kutyája is látja őket. Azt mondta, a kutyus egyfolytában ugat, amikor ő a Go-val játszik. Szerencsére megfogadta a férje tanácsát, és foglalt időpontot egy pszichiáterhez” – nyilatkozta a lány jó barátja, Ivan Makarov egy orosz portálnak.

Ilyen hatást azért rég váltott már ki app, nem gondolod?

Címkék: app játék pokemon pokemon go

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál