Durva videó került elő Johnny Depp és felesége veszekedéséről

Képzeld, egy elképesztően durva felvétel került fel a netre a színészről, amiben részegen kiabál Amber Hearddel, és ez még nem minden!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Durva videó került elő Johnny Depp és felesége veszekedéséről

Májusban bombaként robbant a hír, hogy a Karib-tenger kalózai sztárja válik, hamarosan pedig az kiderült, hogy miért hagyja el a felesége. Amber Heard ugyanis azt állította, hogy Johnny megütötte őt! Sokan ezután támadni kezdték a színésznőt, mert úgy gondolták, hogy hazudik és csak férje pénzére hajt, azonban a csaj nem sokkal később néhány fotóval akarta bizonyítani a vádakat. Johnny viszont tagadta az egészet, és azt üzente a rajongóinak, hogy Amber csak kitalálta ezt, sőt állítólag 24 tanúja is van erre. Most azonban egy hihetetlenül durva videó került fel a netre, ami alapján mindenki kezdi azt hinni, hogy a színész mégis bűnös.

A TMZ tegnap este hozta nyilvánosságra a felvételt, amit maga Amber rögzített, állítólag még hónapokkal a májusi botrány előtt. A videó a konyhájukban készült, és Amber azt kérdezi Johnnytól, hogy tényleg megivott-e egy üveg bort, majd próbálja lenyugtatni, aztán bocsánatot kér valamiért, bár az pontosan nem derül ki, hogy miért. A színész azonban teljesen kiakad, és kiabálni kezd, majd erőszakkal próbálja elvenni feleségétől a telefont. Sokan azonban azt állítják, hogy a felvétel nem igazi, hanem csak megszerkesztették, mert a netezők szerint a színésznő néhányszor mosolyog rajta. Ráadásul mivel Johnny valószínűleg nem adott engedélyt arra, hogy felesége levidaózza, Amber nem is használhatja majd fel a felvételt bizonyítékként a bíróságon. Te mit gondolsz, valódi lehet a videó?

Címkék: Amber Heard celebhírek divathírek felvétel hollywoodi hírek Johnny Depp pletykák sztárhírek sztárok veszekedés videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál