2016.08.14.@ 10.08

1 perc Cosmosoly: Rachel Green vs. átlagos csajok

A Jóbarátokból egyértelműen Rachel a kedvenced, mert nemcsak vicces, de szupertrendi is volt? Képzeld, az amerikai Cosmo újságírója most belebújt a leghíresebb szettjeibe, az eredményt pedig neked is látnod kell!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha te is óriási Jóbarátok-fan vagy, akkor biztos, hogy rengetegszer újranézted már a sorozatot, sőt az is tuti, hogy ugráltál örömödben, amikor meghallottad a reunion hírét. Nem vagy ezzel egyedül, hiszen sok rajongó még annak ellenére is odavan a Jóbarátokért, hogy már több mint 10 éve véget ért. És bár a Cosmopolitan.com újságírója, Brooke Shunatona nem látta az összes részt, még így is bevállalta, hogy belebújik a legtrendibb csaj, Rachel, azaz Jennifer Aniston bőrébe! „A 236 részből összesen kb. 14 és felet láttam, de amikor szóba kerül Rachel Green, rögtön tudom, kiről van szó. Hogy ne tudnám? Ő volt az a szereplő, akinek a frizurájára minden lány vágyott, és egyértelműen ő volt a ’90-es évek egyik legnagyobb stílusikonja” – mondta a csaj, aki rögtön beleegyezett, hogy lekoppintsa Rachel szettjeit. Görgess lejjebb, és csekkold az összes fotóját!

1. Brooke rögtön az ikonikus séróval kezdte, ami persze nélkülözhetetlen a tökéletes eredményhez, ezért gyorsan beszerzett egy szuper parókát, de az ékszerek sem maradhattak ki.

atlagos-csajok-rachel-green-cosmopolitan-1

2. „Először az intróban viselt szettjét akartam lemásolni, mert ezt mindenki ismeri: fehér garbó, fekete szoknya és harisnya. Találtam egy hasonló szökőkutat is, de közben vagy 100 ember nézett, és őszintén, nagyon melegem is volt. Ráadásul Rachelnek valahogy jól állt a garbó, én viszont borzalmasan festettem benne” – mesélte a lány.

atlagos-csajok-rachel-green-cosmopolitan-2b

3. Ezután következett Rachel egyik promóképe, amihez felvette a parókát, aztán pedig meglepődve tapasztalta, hogy a furcsa barna rúzs nem is mutat olyan rosszul az ajkain.

atlagos-csajok-rachel-green-cosmopolitan-3

4. Tuti, hogy emlékszel még az első részre, amikor Rachel egy menyasszonyi ruhában sétál be a kávézóba, igaz? Persze, hogy Brooke ezt sem hagyta ki! Sok keresgélés után rá is bukkant egy hasonló rucira egy boltban, és a haját is benedvesítette egy kicsit a mosdóban. Egy ideig egészen jól alakult a dolog, de aztán egyszer csak egyre több ember ment oda gratulálni az esküvőjéhez, aminek annyira már nem örült.

atlagos-csajok-rachel-green-cosmopolitan-4

5. A sorozat legdivatosabb csaja rengetegszer viselt farmert, szóval egyértelmű, hogy egy ilyen összeállítás sem maradhatott ki! A frizurához pedig Brooke felkapta a parókát, de bevallotta, hogy eddig el sem tudta képzelni, milyen kényelmetlen is így ülni!

atlagos-csajok-rachel-green-cosmopolitan-5

6. Aztán belebújt még egy farmer szettbe, méghozzá egy overallba, és arra jött rá, hogy Rachel nem igazán kedvelte a melltartót, ugyanis nem sokszor vett fel a sorozat elején. Hát, Brooke azért egyáltalán nem érezte magát így olyan magabiztosan…

atlagos-csajok-rachel-green-cosmopolitan-6

7. Ross-szal első csókuk egy mosodában csattant el, amikor Rach egy kockás inget és egy térdig érő kék nacit viselt. Brooke pedig szintén felkapott egy hasonló szettet, és nagyon élvezte ezt a jelenetet, bár azt is elmondta, hogy a haját egyáltalán nem volt olyan könnyű feltűzni, mint gondolta.

atlagos-csajok-rachel-green-cosmopolitan-7

8. Sorozatbeli kedvenced odavolt a skót kockás cuccokért, viszont amikor az újságíró nő vette fel ezt az összeállítást, rá kellett jönnie, hogy nem mindenkinek áll jól ez a különleges nadrág…sőt!

atlagos-csajok-rachel-green-cosmopolitan-8

9. Brooke elárulta, hogy talán ez a szett állt hozzá a legközelebb, mert, mint a legtöbb lánynak, neki is voltak hasonló cuccai a ’90-es években, azonban a sárga felsőt már alig tudta beszerezni, és rengeteg boltot végig kellett járnia érte.

atlagos-csajok-rachel-green-cosmopolitan-9

10. Az utolsó fotóhoz az utolsó évadból választott egy outfitet, és itt tényleg szinte teljesen úgy festett, mint Rachel, igaz? Végül pedig azt is elmondta, hogy a kísérlet során rájött, sokkal több mindenben hasonlít a szereplőre, mint gondolta.

atlagos-csajok-rachel-green-cosmopolitan-10

Címkék: divat jennifer aniston jóbarátok Rachel rachel green ruha

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál