2016.08.14.@ 09.08

Michael Phelps könnyek között szerezte meg utolsó aranyát

Az amerikai úszó ma hajnalban stílusosan búcsúzott a riói olimpiától és egyben a versenyzéstől is: még bezsebelt egy 23. aranyérmet a 4×100 méter vegyes váltóval, a győzelem után pedig elsírta magát.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Michael Phelps könnyek között szerezte meg utolsó aranyát

Michael Phelps teljesítménye már eddig is hihetetlen volt, hiszen két napja megdöntött egy 2000 éves rekordot: neki van most már a legtöbb egyéni olimpiai győzelme. De az amerikai úszólegenda itt sem állt le, és utána megszerzett még egy ezüstérmet és most hajnalban egy utolsó aranyat is, ezzel összesen 28 olimpiai érme van, amiből 23 arany! Ezt a hihetetlen számot valószínűleg jó darabig senki nem fogja tudni túlszárnyalni… talán majd cuki kisfia, Boomer, aki végig drukkolt neki Rióban.

@coach_bowman I’m ready to go after my daddy re retires😁 #teamusa #dreams

boomer phelps (@boomerrphelps) által közzétett fénykép, 2016. Aug 6., 17:00 PDT

Michael mostantól pedig családjára koncentrál, ezúttal tényleg visszavonul, így nem csoda, hogy utolsó úszása után elsírta magát, miközben a közönség őrjöngve ünnepelte. „Készen állok valami másra. Az úszást befejeztem, de a jövő még előttem áll, és rajtam múlik, mihez kezdek. Ezzel nincs vége a karrieremnek, csak valami új kezdődik” – nyilatkozta az éremosztás után.

michael-phelps-valto-rio-2016-cosmopolitan

Címkék: aranyérem michael phelps olimpia olimpiai érem rekord rió 2016 visszavonul

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál