11 ok, amiért egy pasi beléd szerethet

Nem kell tovább hosszú éjszakákon át azon agyalni, hogyan tudnád meghódítania a kiszemelt pasi szívét, hiszen a pszichológusok már erre is megtalálták a választ, amit mi össze is gyűjtöttünk neked!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

11 ok, amiért egy pasi beléd szerethet

Ha nagyon hasonlítotok egymásra

Felejtsd el a nagy ellentéteket – legalábbis a pszichológusok ezt tanácsolják. „Sokkal jobban kijönnek azok a párok, akik sok mindenben hasonlítanak egymásra, hiszen könnyebben megértik egymást” – állítja Gian Gonzaga, aki olyan szerelmeseket vizsgált, akik társkeresőn jöttek össze.

Ha vonzó az illatod

Egy kaliforniai egyetem felmérése szerint peteérés után annál jobban odáig van egy nő egy pasiért, minél magasabb a férfi tesztoszteron-szintje. Állítólag ilyenkor jobban rá is vannak kattanva a csajok az erős állkapcsú pasikra is.

Ha jó a testbeszéded

Az egyik legfontosabb dolog a testbeszéd, hiszen ki hívna el újból randizni, ha már az elsőn is elutasító jeleket küldtél? Ha nem csak a szavaidon, hanem a testeden is az látszik, hogy nyitott vagy a kiszemeltedre, akkor tuti a siker!

Ha hasonlítasz az anyukájára

A St. Andrew Egyetem pszichológusa azt állítja, a pasik sokszor vonzódnak olyan csajokhoz, akik hasonlítanak a mamájukhoz. David Perrett szerint azonban ez leginkább akkor igaz, ha hosszú távra tervezik a kapcsolatot.

Ha egymás szemébe néztek két percen keresztül

Joan Kellermann 72 egymásnak idegen tanulót vizsgált a Massachusetts-i Egyetemen. A véletlenszerűen párosított egyetemisták két percig néztek farkasszemet, a kísérlet után pedig többen azt állították, a szerelemhez nagyon hasonló érzés tört rájuk.

Ha felmelegíted a randipartnered

Fagyi helyett válassz forrócsokit vagy egy fincsi kávét, a lényeg, hogy minél melegebb legyen az adott ital. A Yale pszichológusa, John Bargh azt tapasztalta kísérletében, hogy sokkal szimpibbnek tűnik valaki, ha egy meleg ital társaságában ismered be. Érdekes, igaz?

Ha van kutyád

A Michigani Egyetem kutatói arra jutottak, hogy a kutyatulajdonosok olyan embereknek tűnnek a másik nem szemében, akik törődőek és nem félnek az elköteleződéstől. Emellett a kutyásokat az átlagnál boldogabbnak, nyugodtabbnak és könnyebben megközelíthetőnek tartják.

Ha ugyanolyan jól nézel ki, mint a kiszemelt

Több kutatás is alátámasztotta már, hogy a legtöbben azokhoz vonzódnak, akik hasonlóan jól néznek ki. Egy ’96-os vizsgálatban az alanyoknak egymást kellett értékelniük a kinézetük alapján. Sokszor szigorúbb pontokat osztottak azok, akik helyesebbek az átlagnál és minél jobban nézett ki valaki, annál rosszabbul pontozta a párját.

Ha botoxolsz

Egy vizsgálat arra a következtetésre jutott, minél több botox-kezelésen esett át egy csajszi, annál szexisebbnek, fiatalabbnak és egészségesebbnek találták őt a megkérdezettek. Ebben azért nem feltétlenül értünk velük egyet…

Ha zenész vagy

Te is biztos nehezen tudsz ellenállni egy pasinak, akinek gitár van a kezében és még játszani is tud rajta, igaz? (Nyugi, fordítva is így van!) Hasonlóan járt az a férfi, aki 300 lánytól kérte el a számát az utcán. Egyszer sporttáska volt a kezében, egyszer pedig egy gitár. Az utóbbi esetben sokkal több számot sikerült begyűjtenie.

Ha pirosat viselsz

Egy másik felmérés szerint sokkal bátrabban közelítenek a férfiak egy olyan nőhöz, akin van valami piros, mint aki mondjuk visszafogott színekkel sminkel. A szexis árnyalat ugyanis rejtett üzenetet hordoz, mégpedig azt, hogy nyitott vagy és nyugodtan próbálkozhat nálad.

Címkék: felmérés kapcsolat kutatás pszichológusok randi szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál