2016.08.15.@ 12.08

20 milliót költött plasztikára ez a férfi

A fiatal srác már 21 éves korában rákattant a plasztikai beavatkozásokra, azóta pedig több mint 100 műtétet is bevállalt, és elképesztően nagy fenékimplantátumokat tetetett be magának!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

20 milliót költött plasztikára ez a férfi

A most 26 éves Joey Prixx az elmúlt öt évben csakis azért dolgozott a hét majdnem minden napján, hogy pénzt gyűjtsön a műtétekre, mert elhatározta, hogy teljesen átszabatja az arcát és a testét is. Azóta feltöltette már az ajkait, átesett több orrműtéten, eltávolíttatta az izzadságmirigyeit, de botoxoztatta a homlokát, az állát és a szemöldökének környékét is, azonban ez még nem minden, ugyanis a srác akkora fenékimplantátumokat tetetett be magának, hogy most még majdnem Kim Kardashian popóját is túlszárnyalja!

joey-prixx-cosmopolitan-3

„A beavatkozások már évek óta az életem részét képezik, és soha nem bántam meg őket, sőt, szerintem életem legjobb döntései voltak! Odavagyok az új popsimért, szerintem egyszerűen tökéletes. Két 350 köbcentis implantátumot választottam, mert szerintem ezek passzolnak a legjobban a testalkatomhoz” – mesélte Joey a Daily Mailnek, aki összesen több mint 60 ezer dollárt, azaz majdnem 20 millió forintot költött a beavatkozásokra, de még itt sem akar leállni, ugyanis most egy újabb orrműtétre gyűjt, sőt a fenékimplantátumait is kétszer akkorára akarja cserélni.

joey-prixx-cosmopolitan-4

Címkék: beavatkozás életmód fenékimplantátum joey prixx műtét plasztika test

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál