2016.08.15.@ 13.08

Durva szexbotrány az olimpián

A legfrissebb infók szerint idén mindennél többen dobják fel verseny előtti estéiket egy kis összebújással az olimpiai faluban, az egyik páros viszont óriási bajba került egy ártatlannak tűnő kaland miatt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Durva szexbotrány az olimpián

Napok óta mindenki olimpia lázban ég, a netezők és a nézők pedig egy emberként drukkolnak saját országuk indulóinak. Nem csoda, ha az olimpikonok igyekeznek minél többet kihozni magukból az érmek reményében, idén viszont akadt néhány hivatásos sportoló, akik inkább egy kis lepedőszaggatással töltötték az időt felkészülés és pihenés helyett. Mindez pedig a Tinder társkereső appnak köszönhető, amire úgy tűnik, a sportolók is eléggé rákattantak.

Ha hihetünk a statisztikáknak, az olimpiai falu környékén idén 129 százalékkal megnőtt azoknak az aránya, akik Tinder segítségével jöttek össze egy romantikus kaland erejéig.

oliveria-ingrid-cosmopolitan

Csakhogy a versenyen nyújtott teljesítménynek nem igazán tesz jót a szexi menet. A legjobb (és egyben a legszomorúbb) példa erre pedig egy brazil műugró páros egyik tagja, a 20 éves Ingrid Oliveira története, aki kidobta társát, a 17 éves Giovanna Pedrosát közös szobájukból, hogy zavartalanul hancúrozhasson egy Tinderen megismert kenus sráccal. Az éjszaka, bár lehet, hogy kellemesen alakult, a szexmenet nem igazán hozott szerencsét. Másnap a döntőben a műugró páros ugyanis az utolsó helyen végzett. Ingrid társa, Giovanna ezek után kijelentette, hogy soha többé nem hajlandó együtt versenyezni a csajszival, akivel már a botrányos éjszakát megelőzően sem volt rózsás a kapcsolatuk.  „Négy évet vártam arra, hogy olimpián szerepeljek, és ő inkább szórakozott” – nyilatkozta az elkeseredett lány, akinek ezzel véget is ért az olimpia.

Címkék: botrány giovanna pedrosa ingrid oliveira olimpia szerelem szex szexbotrány tinder

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál