2016.08.15.@ 12.08

Mindenkit meghatott Hosszú Katinka vallomása

Az olimpia óta rengetegen bírálták az úszónő és férje, Shane Tusop kapcsolatát, most viszont Katinka egy érzelmes nyilatkozatban vágott vissza a kritikákra!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mindenkit meghatott Hosszú Katinka vallomása

Hosszú Katinka gondoskodott róla, hogy a riói olimpián legalább annyira megjegyezzék a nevét, mint Michael Phelpsnek, hiszen három aranyérmet és egy ezüstérmet szerzett. De nemcsak szuper teljesítménye miatt került a hírekbe, hanem férje és egyben edzője, Shane Tusup miatt. Az amerikai férfi ugyanis a legtöbb számnál őrjöngve szurkolt a medence mellett és állítólag többször lehetett hallani, hogy nem éppen kedvesen biztatja Katinkát. Ezért sokan megkérdőjelezték, hogy tényleg boldogok-e együtt, sőt van, aki egyenesen erőszakosnak nevezte Shane-t. 

Katinka viszont most megvédte férjét, és elmondta, ha ő nem lenne, nem is tudott volna idáig eljutni. „Hadd csináljuk már a saját dolgunkat! Ráadásul, amikor valaki kívülről ítélkezik egy párkapcsolatról, abból az ember szinte nem jöhet ki jól. Ha azt mondják, hogy erőszakos a férj, akkor a feleség megvédi. Most akkor én mit tudok mondani? Konkrétan egy olyan helyzetbe hoztak minket, ahol nem tudsz mit csinálni, ők meg azt mondanak, amit akarnak. Shane-nek természetesen nagyon rosszul esett, ő azért van itt, hogy én elérjem az álmaimat, és ebben nagyon sokat segített, és valóban elértem. Ha Shane nincs mellettem, én London után nem úszom már. A 400 vegyes után ez az egész ki is jött belőlem: olyan fényben tüntettek fel, minthogyha nem magamért csináltam, hanem mert félek a Shane-től. Pedig ezt bizony én úsztam le – nyilatkozta. – Ugyanezt csinálja edzésen is, csak azt nem látják az emberek, úgyhogy most érdekes nekik. A medencéből azért látom őt, 400 vegyesen is, és úgy ugrált, hogy tudtam, világcsúcson belül vagyok. Ő egyébként nem akarja, hogy a kamerák rajta legyenek, de egyszerűen annyi érzelem van benne, hogy őrjöngenie kell. Én azért örülök neki, hogy kap figyelmet, mert nagyon sokat tett hozzá az én munkámhoz.” Ugye ezek után nem is kérdés, hogy igazi aranyérmes páros Katinka és Shane?

Címkék: aranyérem férje hosszú katinka olimpia rió 2016 shane tusup úszás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál