2016.08.15.@ 14.08

Támadják George Clooneyt és feleségét

Képmutató viselkedéséért támadják a hollywoodi színészt és feleségét, akik egy fényűző adománygyűjtő partin vettek részt Olaszországban. Csakhogy úgy látszik, a pár nem igazán gondolja komolyan a jótékonykodást…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Támadják George Clooneyt és feleségét

Amal Alamuddin és George Clooney rendszerint gondoskodnak róla, hogy humanitárius akcióikkal az újságok címlapjaira kerüljenek és más celebekhez hasonlóan örömmel hangoztatják, hogy nonstop azon fáradozzanak, jobb világot építsenek. Azonban az okos marketing mögött nem mindig állnak valós tettek, ez pedig most elég kínos helyzetbe hozta a hollywoodi sztárpárt.

Képzeld, nemrég több olyan európai vezető mellett is kiálltak, akik a szíriai menekültkérdés kapcsán a határok megnyitása mellett kampányolnak.  Múlt héten pedig egy fényűző adománygyűjtő partin vettek részt Olaszországban, amit a háború sújtotta afrikai Darfur megsegítésére rendeztek.  A paparazzikon kívül pedig már csak méregdrága pezsgőből volt több, a bulin készült fotókon pedig nem úgy tűnik, hogy Clooney-t különösebben megérintené a tény, hogy nemrég egy rögtönzött menekülttábort állítottak fel a színész nyaralója mellett.

Az arabokat, afrikaiakat és ázsiaiakat befogadó tábor állítólag rendívül közel van Clooney Comói-tó partján levő villájához, de a sztárpár érdekes módon mégis mélyen hallgat róla. Az biztos, hogy a luxusyachton megrendezett parti már kellő távolságra volt a tábortól, mert a házaspár most inkább a vendégek felhőtlen szórakoztatásával volt elfoglalva. A hollywoodi párt már többször is támadták, amiért ennyit foglalkoznak a külsőségekkel, ez a legutóbbi botrányuk pedig egyáltalán nem segített a helyzetükön.

Címkék: amal alamuddin botrány george clooney menekültek menekültkérdés sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál