2016.08.16.@ 14.08

6 órát edzett naponta az anorexiás lány, így nézett ki

A fiatal táncoslány súlyos étkezési rendellenességgel küzdött, ugyanis nem elég, hogy napi 600 kalóriát evett csak, mellette szinte folyamatosan edzett is. Végül pedig képzeld, a pasija levele mentette meg az életét! Olvasd el, hogyan!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 26 éves Emma Stokes nagymamája 2013-as halála után lett depressziós, és napról napra egyre kevesebbet evett. Nagyon rosszul érezte magát, és leginkább csak az edzésre koncentrált, de a dolog annyira eldurvult, hogy végül napi 6 órát sportolt, mégpedig úgy, hogy alig nasizott mellette. Persze, ennek meg is lett az eredménye, mert a lány gyorsan lefogyott, és már az élete is veszélybe került, mert végül már mindössze csak 39 kilós volt.

emma-stokes-cosmopolitan-9

A családtagjai próbáltak segíteni rajta, azonban semmilyen terápia nem hatott egészen addig, amíg a pasija, Chris egy nagyon romantikus és megható listát nem írt neki arról, hogy miért kell meggyógyulnia! Az utolsó indok pedig nem más volt, mint az, hogy azért, mert szuperül kell kinéznie az esküvőjük napján, majd a lap másik oldalán feltette a nagy kérdést.

emma-stokes-cosmopolitan-4

A válasz persze igen volt, és a lánynak szerencsére a srácnak és az eljegyzésnek köszönhetően sikerült összeszednie magát, azóta pedig már hízott is, és igaz, hogy még vékony, mert csak 47 kilót nyom, de sokkal jobban érzi magát, sőt már össze is házasodtak a szerelmével. „Soha nem adta fel értem a harcot, és még akkor is el akart venni, amikor a legrosszabb állapotban voltam, az esküvőnk pedig egyszerűen csodálatos volt. Még mindig fel kell szednem majd pár kilót, de annyira boldog vagyok, mint még soha” – mesélte a lány a Daily Mailnek. Annyira megható a sztorijuk, igaz?

emma-stokes-cosmopolitan-8

emma-stokes-cosmopolitan-5

Címkék: anorexia életmód emma stokes étkezési rendellenesség test

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál