2016.08.16.@ 13.08

6 pasi őszinte vallomása arról, amikor életükben először vaginát láttak

Néhány bevállalós srác elárulta, milyen érzés volt, amikor életükben először találták szembe magukat vaginával. Az élménybeszámoló viszont közel sem olyan pozitív, mint amire elsőre számítottunk!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 pasi őszinte vallomása arról, amikor életükben először vaginát láttak

„Iszonyatosan zavarban voltam és hogy őszinte legyek, nem igazán így képzeltem. Nem is tudom, úgy nézett ki, mint egy második köldök. De talán csak én voltam túl fiatal az élményhez.” (Luke, 28)

„Az tuti, hogy életem első vagina élményének a top10 legrosszabb emlék között a helye! Baromira ideges voltam! Csak feküdtem ott, és arra gondoltam, hogy ehhez ugye kapok valami használati utasítást? Minden egyes alkalommal, amikor eszembe jut, legszívesebben végig hevernék a padlón és örökre elaludnék!” (Chris, 27)

 „Épp felelsz vagy merszeztünk a csajjal, de eszembe se jutott volna, hogy tényleg megmutatja. Hát megmutatta, méghozzá pillanatok alatt ledobta a textilt. Őszinte leszek: életem legjobb és legizgalmasabb pillanata volt!” (Mike, 26)

„Sosem mondtam senkinek, de amikor először megpillantottam, azt gondoltam, nahát, ez a vagina elképesztően gyönyörű! Szerintem a lány túl volt már néhány pasin, mert elég tapasztaltnak tűnt. Például az egészet leborotválta, amit abban az időben csak a pornószínészek mondhattak el magukról.” (Jay, 26)

„Egy éjszakai klubban láttam az egyik táncos lányét. Alig múltam 18 és az érzés, hogy életem először megnézhetem egy nő vagináját, eszméletlenül jó volt. De nem tudtam elszakadni attól a gondolattól, hogy mennyire mocskos a szék, amiben ülök, szóval ez eléggé meghatározta az élményt.” (Brian, 29)

„Nem igazán dereng, mi volt az első gondolatom, amikor megpillantottam. Csak azt éreztem, hogy te jó ég, én erre nem készültem fel! Pedig akkor már rengeteg pornót láttam, szóval tényleg tudtam, mire számíthatok, de élőben annyira más volt! Ahhoz a felismeréshez tudnám hasonlítani, hogy biztosan láttál már képen hosszúszárnyú bálnát. Tudod, hogy baromi nagy. De arra az élményre, amikor élőben is szembe találod magad vele, nem igazán lehet felkészülni. Ugyanez a helyzet a vaginával!” (Ryan, 28)

Címkék: első szex férfiak vallomása kapcsolat őszinte vallomás szerelem szex vagina

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál