2016.08.16.@ 10.08

A legdurvább horrorsztorik az olimpiai faluból

Az izgalmas versenyek és a rengeteg érem mellett van néhány dolog az olimpián, amit inkább próbálnak titkolni, most viszont nyilvánosságra került pár olyan durva sztori, amin te is le fogsz döbbenni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legdurvább horrorsztorik az olimpiai faluból

1.Az ausztrál csapat beköltözése után nem sokkal tűz ütött ki az épületük mélygarázsában, ezért gyorsan kimenekítették őket. Az olimpikonok szerencsére megúszták sérülés nélkül, a cuccaik viszont nem, ugyanis az oltás alatt rengeteg ruhájuk és egy laptopjuk is eltűnt.

2.A csehek részét pedig elárasztotta a víz, de állítólag arról senkinek sincs fogalma, hogy miért, az viszont biztos, hogy a lépcsőházba belépve bárki egy hatalmas eső közepén érezheti magát, mert csak úgy ömlik a víz az épületben. Nagyon durva, igaz?

Great we have new shower in the house. 😂😂😂😂

Zdenek Stybar (@stybarzdenek) által közzétett videó, 2016. Aug 4., 19:12 PDT

3.Nincs kávé! Igen jól olvastad! Tényleg nincs! A sportolóknak a kedvenc fekete frissítőjük nélkül kell végigcsinálniuk a kemény edzéseket, na meg a versenyeket is, ugyanis egyetlen kávémárka sem támogatja az olimpiát, szóval be kell érniük a kólával, ami azért valljuk be, nem ugyanolyan, sőt jóval egészségtelenebb is.

4.Az egész faluban erős gázszag érezhető, ami a rendezők szerint teljesen normális, mégpedig azért, mert folyamatosan teszteket végeznek a berendezéseken, ami ezzel jár. Hát, nem lehet valami kellemes, az tuti…normális pedig főleg nem!

5.A jamaikai csapat nem volt hajlandó a kijelölt épületben maradni, miután beléptek a szobába, és azt látták, hogy szinte be sincs fejezve, mert mindenhol festékes vödrök és fóliák hevertek szanaszét, a látványról pedig videót is készítettek, amin azóta is háborog az egész net.

6.Az olimpiai hivatalnokok elvesztették a kulcsaikat, szóval nem volt más választásuk, el kellett vágniuk a kaput, hogy bejussanak…

7.Az argentin teniszező, Juan Martin Del Potro beragadt egy liftbe a faluban, pont, mielőtt Novak Djokovic-csal játszott volna egy meccset, azonban ahelyett, hogy gyorsan kiszabadították volna, szegénynek 40 percet kellett várnia, de még ekkor sem a karbantartók, hanem az argentin kézilabdacsapat mentette ki.

8.A fürdőkben a zuhanyzóból általában csak akkor jön víz, ha a mosdóban nyitják meg a csapot, különben egyáltalán nem…

9.Egy atlétát a faluban raboltak ki, méghozzá nem más, mint az egyik ott dolgozó! A hírek szerint több mint 20 ezer dollárt, azaz körülbelül 5,5 millió forintot lopott el tőle, végül azonban letartóztatták, az összeget pedig visszajuttatták a sportolónak.

10.Egyik nap az olimpikonok órákig net és tévé nélkül maradtak, mert a vihar miatt elment az áram. És bár állítólag azonnal elkezdték a javítást a szerelők, fogalmuk sem volt, mikor végeznek, arról már nem is beszélve, hogy egyáltalán nem is siettek, mert végül nagyon sokáig tartott a helyreállítás.

Címkék: durva horrorsztori olimpia olimpiai falu olimpikon rió sport sportoló

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál