Benevezel az új fekvőtámasz kihívásba?

Egy új netes challange-nek köszönhetően 2016 legmenőbb tornagyakorlata most már nem a planking, hanem a hagyományos fekvőtámasz! Most eláruljuk, miért fekvőzik egyre több sztár Instagramon…

Benevezel az új fekvőtámasz kihívásba?

Emlékszel még az Ice Bucket Challenge-re, amikor egy vödör jeges vizet kellett magadra önteni és erről videót posztolni? A legtöbb őrült netes kihívással ellentétben ez nem csak egyszerű bohóckodás volt, mert a résztvevők (legalábbis, akik komolyan vették), az ALS nevű betegség ellen harcoló alapítványnak gyűjtöttek adományokat. Nemrég pedig kiderült, hogy a kampány nagyon is hatásos volt és milliók gyűltek össze!

Most pedig itt a következő jótékonysági kihívás, amitől ugyanúgy reszketni fogsz, bár nem a hideg miatt. A #22PushupChallenge lényege ugyanis, hogy 22 napon keresztül mindennap 22 fekvőtámaszt kell csinálni egymás után. És hogy miért pont 22-t? A legfrissebb statisztikák szerint éppen ennyi veterán katona lesz öngyilkos minden egyes nap, mert nem bírja feldolgozni a harcok során átélt traumát. A challenge vállalói pedig ezzel szeretnék kifejezni, hogy hálásak nekik és támogatják őket. Többek között Chris Pratt, Scott Eastwood és Dwayne Johnson is csatlakoztak már az akcióhoz.

Te bevállalod? Mellékhatásként a 22. nap végére garantáltan feszülnek majd az izmok a karodon és válladon!

Még több

Fesztivál