2016.08.16.@ 19.08

Ennél az esküvőnél nem látsz ma meghatóbbat!

Képzeld, egy mozgássérült lány megható esküvői képei járták be az internetet. Papírzsepiket elő, mert ezt te sem bírod majd ki könnyek nélkül!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ennél az esküvőnél nem látsz ma meghatóbbat!

Minden a megszokottak szerint zajlott, amikor Jaquie Goncher gyönyörű menyasszonyi ruhában, fátyollal a fején megjelent az oltár előtt. Az sem volt szokatlan, hogy a 25 éves éves lány kerekesszékben ült, hiszen az esküvői vendégek az elmúlt 8 évben mindig így láthatták őt. Jaquie mégsem volt egy átlagos menyasszony, ugyanis ami ezután következett, attól mindenkinek leesett az álla!

jaquie-goncher-kerekesszek-eskuvo-cosmopolitan7

Az orvosok lemondóan közölték Jaquie-val, hogy soha többet lesz képes járni, miután 17 éves korában egy gerincvelő sérülés következtében nyaktól lefelé teljesen lebénult. A lány már egy hónappal a sérülés után megcsillogtatta elképesztő akaraterejét, ugyanis képes volt mozgatni a lábát a szakemberek kijelentése ellenére. 6 hónappal később pedig a csodával határos módon talpra állt. A kezdeti sikerek viszont alábbhagytak és az elkövetkezendő 8 évben a fiatal lány kerekesszékben ülve töltötte az életét. Egészen mostanáig!

jaquie-goncher-kerekesszek-eskuvo-cosmopolitan2

Jaquie mindenki óriási ámulatára az édesanyjával és nagypapájával karöltve a saját lábán sétált az oltárhoz, hogy igent mondjon meghatódott vőlegényének, Andy Gonchernek.

meghato-eskuvo-jaquie-cosmopolitan

meghato-eskuvo2-cosmopolitan

Kitartó akaraterővel és elszántsággal végig az oltáron és szerelmén tartotta tekintetét, mit sem törődve a döbbenten és elérzékenyülten zokogó vendégsereggel.

meghato-eskuvo3-cosmopolitan

meghato-eskuvo-cosmopolitan

Elképesztő teljesítmény, ugye?

Címkék: bénulás eljegyzés esküvő házasság Jaquie Goncher kerekes szék megható esküvő megható képsorozat paralízis

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál