2016.08.16.@ 19.08

Ennél az esküvőnél nem látsz ma meghatóbbat!

Képzeld, egy mozgássérült lány megható esküvői képei járták be az internetet. Papírzsepiket elő, mert ezt te sem bírod majd ki könnyek nélkül!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ennél az esküvőnél nem látsz ma meghatóbbat!

Minden a megszokottak szerint zajlott, amikor Jaquie Goncher gyönyörű menyasszonyi ruhában, fátyollal a fején megjelent az oltár előtt. Az sem volt szokatlan, hogy a 25 éves éves lány kerekesszékben ült, hiszen az esküvői vendégek az elmúlt 8 évben mindig így láthatták őt. Jaquie mégsem volt egy átlagos menyasszony, ugyanis ami ezután következett, attól mindenkinek leesett az álla!

jaquie-goncher-kerekesszek-eskuvo-cosmopolitan7

Az orvosok lemondóan közölték Jaquie-val, hogy soha többet lesz képes járni, miután 17 éves korában egy gerincvelő sérülés következtében nyaktól lefelé teljesen lebénult. A lány már egy hónappal a sérülés után megcsillogtatta elképesztő akaraterejét, ugyanis képes volt mozgatni a lábát a szakemberek kijelentése ellenére. 6 hónappal később pedig a csodával határos módon talpra állt. A kezdeti sikerek viszont alábbhagytak és az elkövetkezendő 8 évben a fiatal lány kerekesszékben ülve töltötte az életét. Egészen mostanáig!

jaquie-goncher-kerekesszek-eskuvo-cosmopolitan2

Jaquie mindenki óriási ámulatára az édesanyjával és nagypapájával karöltve a saját lábán sétált az oltárhoz, hogy igent mondjon meghatódott vőlegényének, Andy Gonchernek.

meghato-eskuvo-jaquie-cosmopolitan

meghato-eskuvo2-cosmopolitan

Kitartó akaraterővel és elszántsággal végig az oltáron és szerelmén tartotta tekintetét, mit sem törődve a döbbenten és elérzékenyülten zokogó vendégsereggel.

meghato-eskuvo3-cosmopolitan

meghato-eskuvo-cosmopolitan

Elképesztő teljesítmény, ugye?

Címkék: bénulás eljegyzés esküvő házasság Jaquie Goncher kerekes szék megható esküvő megható képsorozat paralízis

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál