Kristen Stewart megrázó vallomást tett betegségéről

Az Alkonyat filmek egykori sztárja eddig főként magánéletével került a magazinok címlapjára, most viszont eltitkolt betegségének részletei miatt beszél róla mindenki.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kristen Stewart megrázó vallomást tett betegségéről

Ugye neked is egy erős, határozott csajszi képe ugrik be Kristen Stewartól? Mi is ezen a véleményen vagyunk, hiszen a híresség hihetetlen méltósággal tette túl magát a Robert Pattinsonnal való szakításán. Sőt azt is szuperül kezelte, amikor anyukája véletlenül elkotyogta az egyik vele készített interjúban, hogy Kristen szívesen randizik lányokkal, és legújabb szerelme is a gyengébbik nemhez tartozik. Az igazság azonban az, hogy Kristen valójában érzékenyebb, mint sokan gondolnák. Ezt pedig tökéletesen bizonyítja az a szeptemberi ELLE-ben megjelenő interjú, amiben a 26 éves színésznő pánikbetegségéről beszél.

„Egyszerűen képtelen voltam megbirkózni a stresszel és volt, hogy minden nap hánytam, fájt a gyomrom és szörnyű pánikrohamokkal küzdöttem. Nem küzdöttem étkezi zavarokkal, viszont rettegtem minden előre megjósolhatatlan, kiszámíthatatlan helyzettől. Inkább azt mondogattam magamban, jobb lenne, ha beteg lennék és nem kéne elmenni. És így is történt. Ráadásul, ahogy idősebb lettem, felerősödött a kényszerbetegségem is, így folyton az az érzésem volt, hogy elveszítek dolgokat.” – mesélt élete legnehezebb időszakáról, ami egyébként akkor kezdődött, amikor az Alkonyat filmeknek köszönhetően berobbant a köztudatba. Persze azonnal megnyugtatta rajongóit, hogy ma már jobban van, és azt is elárulta, hogy szerelme, Alicia Carlige rengeteget segített neki, hogy új életet kezdjen.

Címkék: Alkonyat betegség eltitkolt betegség hírnév interjú kényszerbetegség Kristen Stewart pánikbetegség sztárhírek sztárok twilight

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál