2016.08.16.@ 11.08

Rúdtánc közben akar szülni ez a nő

A 8,5 hónapos terhes kismama egyáltalán nem hagyta abba a kedvenc sportját a várandóssága alatt, hanem végig rúdtáncolt, sőt a szülést is így akarja végigcsinálni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Rúdtánc közben akar szülni ez a nő

A 23 éves Tabitha Vincent már a 35. hétben jár, de még mindig, nagy pocakkal is elképesztően tekereg a rúdon! A csaj 2012-ben kezdett először edzésekre járni, aztán annyira beleszeretett, hogy tavaly már oktató lett, és bár nem sokkal később megtudta, hogy babát vár, meg sem fordult a fejében, hogy lemondjon imádott sportjáról. „Már tanítottam, amikor kiderült, hogy terhes vagyok, és nem is tudtam sokáig titkolni a rúdtáncos edzőcuccok miatt. Elmondtam a főnökömnek és a tanítványaimnak is, és mindenki támogatott” – mesélte a lány a Daily Mailnek, és azt is hozzátette, hogy először aggódott, nem lesz-e baj, ha folytatja a mozgást a várandóssága alatt is, azonban saját bevallása szerint gyorsan rájött, hogy ezzel még jót is tesz a testének.

tabitha-vincent-cosmopolitan-2

Persze, a netezők és az ismerősei nem így gondolják, ezért rengeteg durva beszólást kap, és sokan azzal vádolják, hogy veszélyezteti a kicsi életét. „Nagyon sok fotót posztolok magamról, és állandóan olyan hozzászólásokat kapok, hogy rossz a babának, amit csinálok. De próbálok nem foglalkozni velük, mert egyszerűen szerintem csak tudatlanok. Egyértelmű, hogy az egészségem most a legfontosabb, és semmi olyat nem tennék, ami rossz a babának” – mondta Tabitha, aki nemcsak, hogy még most is heti kétszer edz, de azt is elhatározta, hogy szülés közben is rúdtáncolni akar!

tabitha-vincent-cosmopolitan-3

Láttam egy videót, amin egy nő tánc közben adott életet a gyermekének, és minden vágyam, hogy én is így csináljam. Van is otthon egy rúd, amin gyakorolni szoktam, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy szülés közben is használni fogom. Ez majd eltereli a figyelmemet a fájásokról” – tette hozzá Tabitha. Hűha, ez azért elég furcsa ötlet, nem? Neked mi a véleményed róla?

tabitha-vincent-cosmopolitan-5

Címkék: életmód kismama rúdtánc sport szülés közben rúdtáncol tabitha vincent terhes test várandós

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál