Angelina Jolie és Brad Pitt együtt járnak plasztikáztatni

Egy ideje már arról szólnak a hírek, hogy a sztárpár már alig beszél egymással, azonban egy dolog tuti van, ami még mindig közös bennük, ez pedig nem más, mint a plasztikafüggőség, ugyanis együtt járnak szépészeti beavatkozásokra.

Angelina Jolie és Brad Pitt együtt járnak plasztikáztatni

Brad Pitt régebben még arról volt híres, hogy esze ágában sem volt átszabatni az arcát, és igaz, hogy már felbukkant néhány szarkaláb vagy apró ránc a sármos pofiján, valahogy ettől csak még dögösebb lett. Sajnos azonban a színész ezt egyre kevésbé bírta elviselni, ezért kés alá feküdt, és a Vanity Fair magazinba készült fotóin már mindenkinek egyértelművé vált, hogy botoxoztatott, mert alig hasonlított magára. A helyzet pedig egyre inkább eldurvult, mert nem bír leállni a műtétekkel, és egyre felismerhetetlenebbek lesznek a vonásai, de ez még nem minden, ugyanis Angie-t is belerángatta a plasztikaőrületbe!

Az egyik közeli ismerősük elárulta a Radar Online-nak, hogy mindketten teljesen rákattantak a ráncfeltöltő injekciókra és a botoxra! „Egyszerűen rettegnek az öregedéstől, és már alig lehet rájuk ismerni, mert alávetették magukat egy csomó beavatkozásnak, ami után szerintük akár 10 évet is letagadhatnak. Brad ráadásul a barnító krémekért is odavan, mert szerinte megfiatalítják az arcát” – mesélte a bennfentes, aki azt is hozzátette, hogy a legtöbbször együtt bukkannak fel a kedvenc plasztikai sebészüknél. A képeket elnézve pedig jól látható a változás, de azért reméljük, hamarosan leállnak a kezelésekkel, mert lassan már teljesen elveszítik a természetes vonásaikat!

angelina-jolie-brad-pitt-plasztika-cosmopolitan

Még több

Fesztivál