2016.08.17.@ 14.08

Erre vágynak a pasik valójában szex közben

Frank Kobola, az amerikai Cosmo újságírója kifaggatott néhány srácot, mi az, amitől legjobban beindulnak az ágyban. A fiúk pedig nem igazán fogták magukat vissza a válaszok során…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erre vágynak a pasik valójában szex közben

„Imádom kutyapózban csinálni, és már az is totálisan felpörget, amikor a lány elém térdel, és megmutatja a meztelen popsiját. A nők bele sem gondolnak, mennyit dob az élményen a látvány!” (Chris, 26)

„Engem a mocskos szájú csajok izgatnak fel legjobban…” (Brett, 28)

„Megszoktam, hogy én irányítok: a melóban, a kapcsolataimban és az ágyban is. Épp ezért mindig szuper, ha egy kellően határozott lánnyal bújok ágyba, aki képes meglepni azáltal, hogy átveszi a domináns szerepet.” (Mike, 26)

„Számomra az a legészbontóbb, amikor a hátamon fekszem, ő pedig a szerszámomon twerkel. Leírhatatlanul gyönyörű érzés.” (Will, 27)

„Nagyon szeretem, amikor a csaj, miközben misszionárius pózban szeretkezünk, finoman végig karmolja a körmeivel a hátam. Nem kell, hogy vérezzen, de egy pici fájdalom az egekig maxolja a gyönyört!” (Matt, 25)

„Megőrülök a hangos, durva, heves szexért. Tudod, amikor szétesik az ágy alattatok, vagy a szomszéd már a rendőrséget hívja.” (Jason, 28)

„Elsőre kissé talán furcsán hangzik, de egy ujj, ami a hátsó bejáratomat stimulálja, egyszerűen csodákra képes. A srácok többsége nem meri kipróbálni…pedig higgyétek el, érdemes!” (Alex, 27)

Címkék: férfiak kedvenc szexpóz pasik perverzió szerelem szex szexpóz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál