Erzsébet királynő megint kiakadt Katalin hercegnére

Úgy tűnik, nem tartott sokáig a békeszünet a királynő és Kate Middleton között, mert a hercegné legújabb nyilatkozatával ismét teljesen felbosszantotta az uralkodót!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erzsébet királynő megint kiakadt Katalin hercegnére

Erzsébet királynő és Katalin hercegné vitáiról lassan már külön történelemkönyvet lehetne írni, de minimum szerepelhetnének tételként az érettségin. Nyílt titok ugyanis, hogy az uralkodó kezdettől fogva ellenezte Vilmos herceg és Kate Middleton kapcsolatát, az esküvőjük óta pedig rengetegszer próbált már beleszólni Katalin életébe. A hercegnének viszont akkor végképp elege lett a zsarnokoskodásból, mikor Erzsébet azt is meg akarta mondani, hogyan nevelje a kis trónörökösöket.

Úgy tűnt azonban, hogy a királynő 90. születésnapjára elfelejtették az ellentéteket, mert Katalin meghatóan mesélt róla egy tévéműsorban. Most viszont újra kezdődött a vitájuk, és ismét a gyerekek matt! Katalin első podcastjában azt nyilatkozta, hogy ha Vilmossal úgy látják szükségesnek, Györgyöt és Charlotte-ot is pszichológushoz járatnák, hogy könnyebben leküzdjék az esetleg problémáikat.

Palotai bennfentesek szerint ez viszont cseppet sem tetszik Erzsébetnek, mert úgy gondolja, ez nem méltó a királyi családhoz. Ráadásul attól fél, hogy így könnyen kiszivároghatnak bizalmas információk. Te mit gondolsz, kinek van igaza?

Címkék: angol királyi család charlotte hercegnő erzsébet királynő györgy herceg Katalin hercegné pszichológus terápia veszekedés vilmos herceg vita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál