Hivatalos: kimondták Johnny Depp és Amber Heard válását

Néhány napja még úgy tűnt, hogy a sztárpár eséllyel pályázik „Minden idők legbotrányosabb celebválása” címre, de Johnny és Amber most mindenkit megleptek! Hirtelen bejelentették ugyanis, hogy sikerült megegyezniük a bíróságon!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hivatalos: kimondták Johnny Depp és Amber Heard válását

Május végén bombaként robbant a hír, hogy Amber Heard beadta a válási papírokat, mindössze 15 hónappal azután, hogy kimondta a boldogító igent Johnny Deppnek. Rá pár napra pedig jött a következő sokk: Amber azzal vádolta exét, hogy többször is durván erőszakos volt vele. Azóta szinte minden héten valamilyen újabb botrányos részlet derült ki a kapcsolatukról, sokan pedig azt gondolták, hogy a szőke színésznő csak kihasználta Johnnyt és hazugságokat terjeszt róla, hogy minél több pénzt szerezzen tőle.

A legutolsó csepp a pohárban az volt, hogy tegnapelőtt a bíróságon bizonyítékként előkerültek olyan felvételek, amiken látszik, hogy Johnny dühében megcsonkította saját ujját és vérével írt fenyegető üzenetet feleségének. Úgy tűnt, ezek után végképp eldurvul a vitájuk, de éppen ez segített abban, hogy megegyezzenek!

A Daily Mailnek juttattak el egy közleményt tegnap délután, miszerint véglegesítették a válást, Johnny pedig elismerte erőszakos viselkedését. „A kapcsolatunk szenvedélyes és néha erőszakos volt, de mindig a szerelem vezérelt minket. Egyikünk sem hazudott vagy vádolta igazságtalanul a másikat anyagi okok miatt. Soha nem akartuk egymást fizikailag vagy érzelmileg bántani – áll a közös nyilatkozatukban. – Amber a legjobbakat kívánja Johnnynak a jövőben, a válás során kapott pénzt pedig jótékonysági célokra adományozza majd. Többet nem kívánunk beszélni a témában.”  Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy Amber pontosan mennyit kap Johnny 200 millió dolláros vagyonából, de a Daily Mail forrása szerint 10 millió körüli összegről lehet szó.

Te mit szólsz a váratlan fordulathoz?

Címkék: Amber Heard botrány erőszak házasság Johnny Depp szakítás vagyon válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál