2016.08.17.@ 11.08

Ők az olimpia legsikeresebb szerelmespárja

Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup után most egy másik szerelmespárért rajong az egész világ, ugyanis nem elég, hogy nagyon cukik együtt, még összesen 10 aranyérmet is szereztek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ők az olimpia legsikeresebb szerelmespárja

Az idei olimpia nemcsak az izgi versenyekről, hanem a szuperromantikus pillanatokról is szól! Nemrég például az egész net Katinka és férje kapcsolatáról beszélt, aztán pedig a hős szerelmes sportoló, Quin Kai került a figyelem középpontjába, méghozzá azért, mert éremosztás közben térdelt le a barátnője elé, hogy megkérje a kezét, és végül nemcsak a lány, hanem az egész közönség, sőt az egész világ végigkönnyezte az eljegyzést. Most azonban egy újabb imádnivaló párról szólnak a hírek, mert képzeld, ők a 2016-os olimpia legsikeresebb szerelmesei!

Az aranypárnak becézett Laura Trott és Jason Kenny összesen 10 aranyéremmel büszkélkedhetnek, mert a kerékpárversenyző csaj a negyedik érmét szerezte meg omniumban, aztán pedig nem sokkal később már a vőlegényéért izgult, akinek pedig sikerült hatodszor is győznie! A brit szerelmesek a siker után sírva ölelkeztek és csókolóztak, szóval nem csoda, hogy a közönség teljesen odavolt értük!

laura-trott-jason-kenny-cosmopolitan-2

Laura és Jason egyébként 2012-ben jöttek össze, és a következő hónapban ki is mondják a boldogító igent, hamarosan pedig az éremszerzés helyett inkább a gyereknevelésre szeretnének koncentrálni, mert babát szeretnének. Viszont a 2020-as olimpián már újra versenybe akarnak szállni, és nagyon valószínű, hogy a saját rekordjaikat is megdöntik majd. De addig is csekkold ezt a romantikus felvételt róluk, és készülj fel, mert lehet, hogy szükséged lesz néhány zsepire!

Címkék: aranyérem aranypár jason kenny laura trott olimpia rió sport szerelem szerelmespár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál