2016.08.18.@ 13.08

86 éves apácával reklámoz a Nike

A Nike alaposan belehúzott, ami az extra hatásos kampányokat illeti, legújabb reklámjuk sztárja ugyanis egy 86 éves apáca. És ez még nem minden!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

86 éves apácával reklámoz a Nike

Észrevetted, egy szupervicces reklám bőven elég ahhoz, ha választás elé kerülsz, inkább a kedvenc kampányodat készítő márkára szavazz? Éppen ezért a marketing-guruk rengeteg energiát fordítanak rá, hogy kreatív és igazán figyelemfelkeltő reklámokkal rukkoljanak elő. A Nike legújabb, Unlimited Youth nevű kampánya első látásra bizarr főszereplőt kapott, de ha végignézed a felvételt, rájössz, mennyire menő lépés volt ez a részükről.

Madonna Buder nővér, egykori triatlonista ugyanis egy igazi vagány csaj. Nem kevesebb, mint 45 Ironman versenyen – ez 2,4 mérföldnyi úszást (3,86 km), 112 mérföldes kerékpározást (180,25) és 26,2 mérföldes futást (42,16) jelent – indult már.

A legdurvább pedig az egész sztoriban, hogy a nő egészen 65 éves koráig rejtegette „isteni” tehetségét. Az első Ironman versenyére ugyanis egészen addig várt. 75 évesen pedig ő volt a legidősebb nő, aki valaha elindult a megmérettetésen, címétől pedig azóta sem fosztották meg. Nem csoda, hogy a Nike lecsapott a különleges történetre, és Buder nővért választották a kampányvideó sztárjának. Az idős hölgy fut, úszik és bringázik. Ezek után tutira elszántabban futod majd le a napi kilométer adagodat!

Címkék: budder nővér életmód életstílus lifestyle nike reklám unlimited youth

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál