2016.08.18.@ 10.08

Hurrá, 3 új Harry Potter-könyv érkezik szeptemberben!

Nem, ez nem vicc vagy átverés! J. K. Rowling tegnap szó szerint varázslatos bejelentést tett, aminek a mugli rajongók triplán örülhetnek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hurrá, 3 új Harry Potter-könyv érkezik szeptemberben!

2011-ben, a nyolcadik mozi premierje után még te is azt hitted, hogy örökre búcsút kell mondanod Harry Potternek és a Roxfortnak, ugye? 2016 viszont újra a varázsvilág rajongóinak éve lett, hiszen július végén bemutatták a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarabot, aminek szövegét könyvben is kiadták. Novemberben pedig érkezik az első HP spin-off film, a Legendás állatok és megfigyelésük. És itt még nincs vége a bűbájos meglepetéseknek!

J. K. Rowling ugyan alig 3 hete, a színdarab premierjén még azt nyilatkozta, hogy örökre lezárult Harry Potter története. De úgy tűnik, az írónő nem akar teljesen elszakadni a Roxforttól és varázsigéktől! Tegnap a Pottermore oldalon jelentette be, hogy szeptemberben három új e-könyvvel rukkol elő! Ezek rövid történeteket tartalmaznak majd, amikből a fanok jobban megismerhetik a varázslóvilágot.

A Short Stories from Hogwarts: Power, Politics and Pesky Poltergeists című kötetben a sötétebb oldalról tudhatsz majd meg többet, például Umbridge professzor múltjáról, Lumpsluck professzor korai éveiről a Roxfortban (Tom Riddle-el való érdekes viszonyáról is) és a Mágiaügyi Minisztérium Harryék előtti korszakáról.

A Short Stories from Hogwarts: Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies című könyv a Roxfort olyan ikonikus tanárairól szól majd, mint Mcgalagony professzor ésLupin professzor, sőt még Trelawney professzor is feltűnik!

A Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide kötet pedig a Roxfortban kalauzol el. Felderítheted az iskola birtokának eddig rejtett területeit, és J. K. Rowling leleplez még több titkos folyosót és termet.

Izgalmasan hangzik, ugye? Pálcákat elő és karikázd be a naptáradban szeptember 6-át, amikortól megvásárolhatóak az e-bookok!

harry-potter-gif-cosmopolitan

Címkék: e-book e-könyv harry potter j k rowling könyv pottermore

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál