4 meglepő helyzet, amikor a nőknek orgazmusa volt

Nagy Óóó, méghozzá mindenféle segítség nélkül. Mesésen hangzik, igaz? Csak épp akkor nem jön jókor, amikor több tucat ember előtt önt el a forró érzés…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 meglepő helyzet, amikor a nőknek orgazmusa volt

Emlékszel még arra a modellre, aki az edzőterem közepén jutott a csúcsra? Hát nem az ő története az egyetlen bizarr orgazmus-sztori, ami a neten kering. A 24 éves Mila egy iskolai rendezvényen élvezett el, méghozzá lovaglás közben. „A lovam egy pillanatra megzavarodott és hirtelen felgyorsított. Valószínűleg ez a ritmusváltás okozta a dolgot, ugyanis a következő néhány másodpercben életem legelképesztőbb orgazmusát éltem át.” A 29 éves Addisonra viszont még ennél is elképesztőbb körülmények között tört rá a gyönyör. „A semmiből jött egy tüsszentés sorozat. Akkora erővel tört fel belőlem, hogy még a székről is leestem. Aztán, ne kérdezd, hogyan, de egyszerűen elélveztem. Miután az észbontó érzés elmúlt, csak azon járt a fejem, vajon hol lehet egy zsepi!”

Audrey (21) épp felüléseket csinált, amikor kb. 20 ember előtt jött az édes robbanás. „Úgy tettem, mintha begörcsölt volna valamim. Nem tudom, hogy bevette-e bárki is, mindenesetre iszonyatosan megalázó volt.” Végül pedig az egyik legdurvább mind közül: a 31 éves Alexis már 10 éve jógázott, amikor az egyik órán nyújtás közben egyik percről a másikra„elment”.Szerencsére nagyon laza arcok járnak a stúdióba. A tanárom felnevetett, majd megtapsolt és a többiek is követték a példáját.”

Szerinted melyik sztori a legdurvább?

Címkék: női orgazmus orgazmus spontán orgazmus szerelem szex sztorik történetek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál