5 csajos film péntek estére

Mi a teendő péntek este, ha borzalmasan nehéz heted volt és rá kell pihenni a holnapi őrületes bulira is? Semmi más, mint csekkolni a Cosmo ajánlóját és a megragadni a távirányítót!

5 csajos film péntek estére

Lara Croft: Tomb Raider 2. – Az élet bölcsője (TV2, 21:25)

Mi is lehetne jobban passzoló feladat Angelina Jolie-nak péntek estére, mint hogy megmentse a világot és az emberiséget a legsötétebb gonosztól? Lara Croft ezúttal Pandora szelencéje után kutat Nagy Sándor titokzatos Hold templomában, és igyekszik hamarabb rábukkanni, mint Jonathan Reiss, a Nobel-díjas tudósból lett bioterrorista. Egy megállíthatatlan amazon, izgi sztori, látványos akciójelenetek…egy igazi „girl power” film péntek estére.

Sztárom a párom (Viasat3, 21:00)

Ha ezerszer láttad, akkor tuti most is meg akarod nézni, ha pedig még nem láttad, azonnal pótold be Julia Roberts és Hugh Grant ikonikus filmjét! Szívmelengető love sztori William Thackerről, aki könyvkereskedőként éli unalmas, visszafogott életét, amíg egy szép napon váratlanul betoppan hozzá a világhírű Anna Scott. A történet szerint a hollywoodi színésznő és a fiatal elvált pasi azonnal egymásba szeret és a filmből az is kiderül, sikerül-e megbirkózniuk a szenzációhajhász újságírókkal és a másik fél szokatlan életvitelével.

A zátony (Duna TV, 23:45)

Imádod a cápás filmeket? Akkor ez a film kötelező! 5 fiatalról szól, akik hajókázni indulnak Indonézia felé, azonban a felhőtlen szórakozásnak és a mesés romantikázásnak hamar vége szakad, mert szerencsétlenségükre a hajó felborul. Amikor kiderül, hogy visszafordítani lehetetlen, a csapat kitartóan úszva, a szárazföld felé veszi az irányt. A szitu tovább bonyolódik, mikor észreveszik, hogy valami követi őket…

Négyen egy gatyában (Cool TV, 21:10)

Mi történik ha a Szívek szállodájának hősnője és a Gossip Girl sztárja egy filmben szerepel? Ha ezt választod, akkor azonnal kiderül, hogyan mutat Alexis Bledel és Blake Lively együtt a filmvásznon, amikor barátnőikkel karöltve besétálnak egy használt-ruhaboltba és rábukkannak egy olyan farmerra, ami mind a négy csajon tökéletesen áll. A sztori itt még elég lapos lenne, ezért a négy barátnő elhatározza, hogy ezen a nyáron felváltva fogják hordani a különleges nadrágot, ami váratlan fordulatokkal felejthetetlenné varázsolja mindegyik lány vakációját.

Mindörökké Batman (Story4, 21:00)

Ha ezt a filmet választod, esélyes, hogy a pasid is lehuppan melléd a kanapéra és ő is látni akarja, hogyan bukkan fel a kétarcú Tommy Lee Jones és vicsorgó Jim Carrey Gotham Cityben. Ezt nyilván Batman se hagyja szó nélkül és alig indul el Robinnal és a szuperautójával a gonosz ellen, máris segítő kezet nyújt nekik egy gyönyörű doktornő, Nicole Kidman alakításában.

Még több

Fesztivál