2016.08.19.@ 13.08

Ma az egész világ ezen a ruhán vitatkozik

Az egyik legfontosabb szabály, hogy egy esküvőn nem ér szebbnek lenni a menyasszonynál. De mi a helyzet a fehér ruha szabállyal? Egy vendég annyira komolyan vette a kérdést, hogy több ezer embert faggatott ki a neten.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ma az egész világ ezen a ruhán vitatkozik

Arról már írtunk, hogy melyek azok a rucik, amik egyértelműen tiltólistásak, ha esküvőre mész. Most azonban egy olyan darab következik, amiről első ránézésre nem biztos, hogy el tudod majd dönteni, alkalomhoz illő-e vagy sem. A Redditen kibontakozó kommentháború középpontjában álló ruha se nem túl extrém, se nem túl kihívó, mégis megosztja az emberek véleményét. És hogy miért? Mert az alapszíne fehér, és vannak, akik szerint ez mindenképpen rossz választás – legalábbis ha egy esküvőre veszed fel.

ruha-reddit-cosmopolitan

Akik viszont a darab mellett voksoltak, azon a véleményen vannak, hogy a cuccon sokkal inkább a virágok dominálnak, nem pedig a fehér szín. Ráadásul a minták olyan élénkek és nagyok, hogy az alapszín igazán nem is számít. Persze legalább ennyien ragaszkodnak ahhoz a szabályhoz, hogy a násznép egyetlen tagja sem viselhet fehér, krém vagy elefántcsont árnyalatot, hiszen ez szigorúan a menyasszony színe. .

Te mit gondolsz a darabról? Felejtős vagy határeset?

Címkék: divat esküvő esküvői ruha fashion fehér ruha fehér ruha esküvőre modell reddit

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál