2016.08.19.@ 12.08

Napi 500 kalóriát evett, sokkolóan nézett ki

A fiatal csaj szupersikeres modell volt, azonban egy idő után olyan súlyosan anorexiás lett, hogy még vizet is alig mert inni, ráadásul hamarosan az élete is veszélybe került.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kayley Chabot 15 éves volt, amikor az egyik legmenőbb New York-i modellügynökség szerződtette, és bár akkor is a vékony lányok közé tartozott, az ügynökség kövérnek nevezte, és extraszigorú fogyókúrára kötelezte. „Annyira izgatott voltam, hogy modell lehetek, de amikor megláttak élőben, szinte sokkot kaptak. A csípőm 95,5 centis volt, de azt mondták, hogy minimum 6 centit le kell még faragnom belőle” – mesélte a Daily Mailnek, Kayley, aki nagyon megalázónak találta a helyzetet, ezért ezek után még enni is alig mert.

kayley-chabot-cosmopolitan-1

Hamarosan pedig már napi 5 órát edzett, és emellett mindössze csak 500 kalóriát vitt be a szervezetébe! A veszélyes diétának hamarosan rossz vége lett, mert a lányon nagyon komoly tünetek jelentkeztek. „A hajam hullani kezdett, és állandóan fáradt voltam. Volt, olyan, hogy anyukámnak kellett hazavinnie a suliból, mert annyira gyenge voltam, hogy nem tudtam hazamenni. Még vizet is féltem inni, mert féltem, hogy hízni fogok tőle!” – folytatta a csaj, aki hamarosan életveszélybe került, majd depresszióba esett, és az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Ráadásul nemsokára pedig már alkohol- és drogproblémákkal is küzdött.

kayley-chabot-cosmopolitan-2

Fél évvel később elmondta az anyukájának, hogy már élni sem akar, aki rögtön kórházba vitte, nem sokkal később pedig a pszichiátere eltiltotta őt a modellkedéstől. „Híres akartam lenni, ezért úgy tettem, mintha ennék, pedig nem így volt, mert szinte csak fekete kávén éltem” – mesélte Kayley, aki a kórházi kezelések után szerencsére jobban lett, és végleg abbahagyta a modellkedést, most, két és fél év elteltével pedig végre úgy érzi, teljesen meggyógyult.

kayley-chabot-cosmopolitan-6

kayley-chabot-cosmopolitan-4

kayley-chabot-cosmopolitan-8

Címkék: anorexia életmód életveszély fogyókúra kayley chabot modell test

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál