2016.08.19.@ 23.08

Nyilvánosan zaklatták David Beckhamet

Néhány rajongó annyira messzire merészkedik, ha kedvencükről van szó, hogy boldogan beégetik magukat, csak hogy közelebb kerülhessenek imádott hírességükhöz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nyilvánosan zaklatták David Beckhamet

Mióta az egykori sztárfocistát azon kapták, hogy egy másik nővel flörtöl egy edzőterem előtt, kínosan ügyel rá, hogy ne forduljon elő hasonló botrány. David Beckhamet viszont annyira imádják a nők, hogy néhány elszánt fant még az sem zavar, ha kedvencük elég egyértelműen pattintja le őket. A sztár pont ilyen kínos szituba került, a hír pedig azonnal bejárta a világot.

Dave egy menő Hollywood-i étteremben ebédelt, amikor a szomszédos asztalnál ülő két nő flörtölni kezdett vele. „Elég kihívóan viselkedtek, feltűnően bámulták őt és nyalogatták a szájukat.” – mesélte az egyik szemtanú, aki az eset után azonnal kitálalt a National Enquirer magazinnak. „Annyira zavarban volt, hogy azonnal a férfi WC felé vette az irányt, de a két nő oda is követte. Ekkor dühösen hátra fordult, a férfi jelre mutatott az ajtón, és rájuk kiabált, hogy tartsák tiszteletben, hogy férj és apa, hagyják békén, és azonnal távozzanak.” Victoria, reméljük, hogy ez a hír is eljut hozzád!

Címkék: david beckham hollywoodi celebhírek pletykák rjaongó sztárhírek sztárok zaklatás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál