2016.08.19.@ 15.08

Perelnek Kenderesi Tamás sajtbureszes szövege miatt

Ugye te is jót nevettél, mikor meghallottad, mit nyilatkozott a bronzérmes úszó a döntő után? A sajtburgeres komment két hamburgerláncot is megihletett, akik viszont most komoly bajba kerültek emiatt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Perelnek Kenderesi Tamás sajtbureszes szövege miatt

Kenderesi Tamás egy csapásra az egyik új kedvenc úszónk lett, hiszen a 19 éves sportoló nemcsak szuper teljesítményt nyújtott 200 méter pillangón, hanem elképesztően vicces is. „Fantasztikus volt, nagyon meglepett, hogy összejött egy érem. Az utolsó öt méter már nagyon csípett, azt hiszem, a szívem vitt be. Elfáradtam, rám férne pár sajtburesz” – nyilatkozta bronzérme után, erre pedig azonnal lecsaptak a mémgyárosok. 

A sajtburgeres szöveg pedig a Zing Burgernek és a Burger Kingnek is megtetszett. A Zing a következő szöveget posztolta ki Facebookra augusztus 10-én: „Csak ma, csak nektek!! Ha bármelyik egységünkben bemondjátok, hogy »Kenderesi Tamás sajtburesz«, akkor extra hasábot adunk a burger mellé. (Sajtot azért nem, mert a Zingek így is extrán sajtosak. :) Kenderesi Tamás, neked pedig nagyon gratulálunk! :) Ha hazatértél, vendégünk vagy annyi bureszre, amennyi csak beléd fér!”

A Burger King pedig ezt tette ki aznap a Facebookra: „Kedves Kenderesi Tamás, a sajtbureszen ne múljon! Téged és minden Brazíliában versenyző magyar sportolót örömmel vendégül látunk bármelyik magyarországi BURGER KING® étteremben bármilyen finomságra – legyen az WHOPPER® vagy akár sajtburger ;) Sok erőt és kitartást kívánunk a további versenyzéshez!” 

kenderesi-tamas-sajtburger-cosmopolitan

Ugyan azóta a posztokat eltávolították, de a Magyar Olimpiai Bizottság szerint így is megsértették Kenderesi Tamás személyiségi jogait és az olimpia idejére vonatkozó szponzorszabályokat. A játékok egyik főszponzora ugyanis a McDonald’s, és az olimpiát megelőző 9. naptól az olimpiát követő 3. napig csak az olimpia főszponzorai használhatják fel kampányaikban a sportolók nevét. Vetélytársaknak pedig kifejezetten tilos! A MOB így valószínűleg bírósághoz fordul.

Gondoltad volna, hogy Kenderesi Tomi vicces beszólása ekkora botrányt indít el?

Címkék: bíróság botrány bronzérem burger king döntő kenderesi tamás kenderesi tomi mcdonald's olimpia rió 2016 sajtburesz sajtburger szponzor úszás zing burger

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál