2016.08.19.@ 14.08

Trónok harca esküvőt akartak, az egész net rajtuk nevet

A pasiddal mindketten odavagytok a Trónok harcáért? És azt is bevállalnátok, hogy westerosi témában mondjátok ki az igent? Képzeld, egy pár megtette, de a dolog valahogy inkább viccesen, mint romantikusan sült el…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Simon és Sam teljesen rákattantak a Trónok harcára, és amikor a srác megkérte a lány kezét, nem is volt kérdés, hogy a sorozat ihleti majd az egész ceremóniát is. A pár gyorsan kiválasztotta a helyszínt, méghozzá egy skót falut, ami nagyon hasonlított a sorozatbeli környezethez. Persze, a hagyományos menyasszonyi ruci és az öltöny szóba sem jöhetett, mert a szerelmesek a saját maguk által készített westerosi jelmezüket vették fel a Nagy Napra. A jegyesfotózás sem volt hétköznapi, de nemcsak a téma, hanem a szettjeik miatt sem, mert bár a csaj már jóval az esküvő előtt tudta, hogy kisbabát vár, ez egyáltalán nem zavarta, és még a hasát is megvillantotta a furcsa Daeneryst utánzó ruhában. Arról már nem is beszélve, hogy Simon Khal Drogónak öltözve sminket is viselt, sőt még a mellkasa is teljesen meztelen volt.

tronok-harca-eskuvo-cosmopolitan-1

És ez még nem minden, mert a szertartásra is beöltöztek, Sam még egy műanyag sárkányt is tett a nyakába, Simon pedig sebekkel az arcán mondta ki az igent. És persze, a fogadalom sem maradhatott ki, amit szintén a Trónok harcából koppintottak! Az tuti, hogy a pár esküvője nagyon különleges volt, de nem úgy, ahogyan ők eltervezték, mert most az egész net a bizarr ötletükön és a fotóikon nevet. Na, de nem is mondunk többet, csak görgess lejjebb, és nézd meg a képeket te is!

tronok-harca-eskuvo-cosmopolitan-2

tronok-harca-eskuvo-cosmopolitan-3

tronok-harca-eskuvo-cosmopolitan-4

tronok-harca-eskuvo-cosmopolitan-5

Címkék: daenerys esküvő esküvői ruha khal drogo menyasszony nagy nap sorozat trónok harca

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál