A 7 napos szexkihívás, ami megváltoztatja az életed

Szeretnéd egy kicsit felturbózni a kapcsolatodat a pasiddal? Akkor vágjatok bele a 7 napos szex-challenge-be! Hidd el, álmodban sem merted volna gondolni, ami utána történik majd!

A 7 napos szexkihívás, ami megváltoztatja az életed

Oké, azt már biztosan tudod, hogy az összebújás rengeteg szuper hatással van a kapcsolatodra, na meg persze az egészségedre is, de azt biztosan nem gondoltad volna, mi történik akkor, ha minden nap hancúroztok a pasiddal. Képzeld, például mivel szuper kardióedzés, mert szinte minden izmodat megmozgatja, rengeteg kalóriát égetsz vele. És ez még nem minden, ugyanis sokkal fiatalabbnak és energikusabbnak érzed magad a rendszeres huncutkodástól, de búcsút mondhatsz a stressznek, a fáradtságnak és a rosszkedvnek is a hatalmas endorfinlöketnek köszönhetően. Arról már nem is beszélve, hogy megszabadulhatsz a fejfájástól, mert a szex csökkenti a fájdalmat is. Ráadásul a mindennapos összebújás sokkal jobban összehoz titeket a pasiddal, szorosabb lesz a kapcsolatotok is. És most figyelj! Nemcsak, hogy meghosszabbítja az életeteket a hancúrozás, hanem a felmérések még azt is bebizonyították, hogy akik többet szerelmeskednek, azok sokkal több pénzt is keresnek! Na jó, ezek után nem kell több indokot mondanunk, hogy ti is belevágjatok a szexkihívásba, igaz? Induljon a hancúr-challenge!

Első nap: Indítsátok a napot egy reggeli összebújással.

Második nap: Keressetek valami izgi helyet a szexhez, na de persze a hálószoba tiltólistán van!

Harmadik nap: És most jöjjön egy olyan új póz, amit még soha nem próbáltatok együtt! Csak kreatívan!

Negyedik nap: Zuhanyozzatok vagy fürödjetek együtt, és adjátok át magatokat a vizes csábításnak.

Ötödik nap: Koncentráljatok az előjátékra, nyújtások hosszúra, és kényeztessétek egymást legalább fél órán keresztül, aztán utána jöhet csak a szex!

Hatodik nap: Mit szólnál egy kis forró játékhoz? Próbáljátok ki a társasok felnőtt verzióját, például az augusztusi Cosmóban található szextársast!

Hetedik nap: Oké, most már tuti, hogy mindketten felbátorodtatok, úgyhogy jöhet egy kis szerepjáték!

Még több

Fesztivál