2016.08.21.@ 06.08

„Hajléktalan voltam, most 130 milliót keresek évente”

A 35 éves Arian Simone jelenleg Hollywood egyik legmenőbb ügynöke, és elképesztően sokat keres. Azt viszont már szinte senki nem tudja elképzelni róla, hogy valaha hajléktalan volt. Pedig így van, most pedig a sikere titkát is elárulta!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Hajléktalan voltam, most 130 milliót keresek évente”

A 35 éves PR-os dolgozott már Robert DeNiróval, Bradley Cooperrel, és ők csak néhány név abból a hírességekkel teli listából, akiknek segített a mozijuk promózásában, na és a karrierjük építésében. Arian élete azonban nem volt mindig ilyen filmbe illő, a lány ugyanis korábban hajléktalan volt. És most azt is megtudhatod, hogyan csinálta, hogy otthontalanból Hollywood egyik legsikeresebb csajszijává vált! Arian ugyanis egy interjúban mesélt a Cosmopolitan.com-nak arról, hogy valósította meg az álmát annak ellenére, hogy volt, hogy szörnyű körülmények között kellett élnie.

Alkalmazkodásból jeles

A lány szuper tanuló volt, és mindig elérte a célját, ezért nem is csoda, hogy a suli után rögtön felvették egy menő munkahelyre, ezért Los Angelesbe költözött, a dolgok azonban nem úgy sültek el, ahogyan tervezte, mert hamar elvesztette a melóját. „Szinte sokkot kaptam, amikor megtudtam, hogy kirúgnak. Ezután nem tudtam fizetni az albérletemet, el kellett adnom a cuccaimat, hogy kaját vehessek, végül pedig már odáig jutottam, hogy a kocsimban vagy padokon aludtam egy éven keresztül. Aztán megtanultam, hogy nem minden úgy alakul, ahogy azt elgondoltam, de alkalmazkodnom kell a változáshoz” – mondta Arian, akinek hatalmas szerencséje volt, mert egyszer egy exkollégája munkát ajánlott neki. A pasi felesége ugyanis egy PR-céget indított, és bár a csajnak először fogalma sem volt, hogy mi is ez pontosan, azonnal belevágott, persze egy kis csavarral.

arian-simone-cosmopolitan-2

Legyél mindig nyitott!

„Telefonálás közben mindig kérdezték, hogy melyik ügynökségtől keresem őket, erre én gondoltam egyet, és azt mondtam: az AR PR Marketingtől, azaz az Arian Reeds PR Marketingtől. És ekkor jutott eszembe, hogy miért ne lehetne egy saját cégem?” – folytatta a lány, aki ezután éjjel-nappal melózott, egyre több klienst sikerült szereznie, így hamarosan a kocsijából az irodába költözött. Egyik este aztán lebukott, mert egy férfi rátalált, de ahelyett, hogy felháborodott volna, munkát ajánlott neki a Paramount Pictures-nél. Hihetetlen, igaz? Arian hamarosan már ott dolgozott, és egyre több embert ismert meg, és persze egyre többet is keresett, ma pedig már évi 130 millió a fizetése! És ez még nem minden, ugyanis létrehozott egy saját alapítványt is, amivel a hajléktalan nőkön szeretne segíteni.

arian-simone-cosmopolitan-3

Újra, és újra, és újra!

És, hogy hogyan csinálta? Saját bevallása szerint az a titka, hogy soha nem fogadott el nemleges választ, hanem tovább próbálkozott, csak máshogy. Például, ha a hírességek szóba sem akartak állni vele, akkor összebarátkozott a testőrükkel vagy épp a biztonsági őrökkel, és rajtuk keresztül juttatta el a névjegykártyáját a sztárhoz. Ha pedig már néhány sztárt becserkészett, a többiek is jöttek maguktól. Éppen ezért Arian azt tanácsolja, hogy bátran vágj bele egy saját vállalkozásba, ha úgy érzed, nem vagy elégedett a melóhelyeddel, és soha ne add fel, amit elterveztél, kerüljön is bármibe. Ha pedig mélypontra kerülsz, keress valamit, ami kikapcsol! Őt például a kocsikázás töltötte fel mindig. Na és persze a legfontosabb, hogy higgy magadban!

arian-simone-cosmopolitan-4

Címkék: életmód életstílus gazdagság hajléktalan hollywood karrier lifestyle mikkiók milliomosok titka milliós fizetés munka pénz siker ügynök

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Fesztivál