Justin Bieber máris megcsalta új barátnőjét?

Bár mindenkit meglepett, hogy Justin Bieber egy 17 éves lánnyal, Sofia Richie-vel randizgat mostanában, be kell vallanunk, hogy egész cukik együtt. Biebs viszont a jelek szerint, nem változik, és a kapcsolata mellett sem áll le a csajozással.

Justin Bieber máris megcsalta új barátnőjét?

Justin az utóbbi hónapokban inkább őrült bulizással és melóval töltötte az időt, a romantika pedig max egy egyéjszakás kalandban merült ki nála. Éppen ezért sokkolt annyira mindenkit, amikor pont egy 17 éves csajszit vállalt fel büszkén, akivel a fotók alapján meglepően jól működik a kapcsolata. Persze új szerelme nem egy átlagos lány, hanem Lionel Richie sztárcsemetéje, aki ha épp nem modellkedik, akkor híres nővérével, Nicole Richie-vel lóg. Néhány napja még úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van a pár között, és még parkokban ücsörögve sem tudják visszafogni magukat, ha egy kis instant romantikáról van szó. (Aminek csak örülünk, mert két hónapja a híresség még mókusokkal beszélgetett).

A legújabb fotók viszont azt bizonyítják, hogy a mi Bieberünk nem is olyan hűséges típus, sőt! Néhány napja ugyanis kiderült, hogy a sztárpasi egy csapat csajjal bulizott együtt, egyedül barátnőjét felejtette el meghívni. Rihanna mellett pedig egy másik szőkeség is ott volt a partin, akiről kiderült, hogy korábban kavartak az énekessel.

justin-bieber-cosmopolitan-2

justin-bieber-cosmopolitan-3

Bronte Blampied szintén modell, és a fotók alapján Justin nagyon ragaszkodik a társaságához…. De vajon mit szól ehhez Sofia?

Még több

Fesztivál