Sztárok, akik öngyilkossággal próbálkoztak

A hírességek élete nem mindig csak a csillogásról szól, sokan ugyanis hihetetlenül nehezen viselik a hírnevet, vagy éppen a személyes problémáikat. Sőt, néhány sztár volt, hogy annyira mélypontra került, hogy öngyilkosságot akartak elkövetni!

Sztárok, akik öngyilkossággal próbálkoztak

Diana hercegnő

Amikor Lady D megtudta, hogy Károly herceg félrelépett, teljesen összeomlott, és annyira megviselte a dolog, hogy megpróbálta megölni magát, mégpedig úgy, hogy levetette magát a kastély egyik lépcsőjének tetejéről. Végül szerencsére megúszta néhány sérüléssel, de sajnos az élete így is tragikus véget ért.

diana-hercegno-cosmopolitan

Britney Spears

Azt mindenki tudja, hogy az énekesnőnek volt egy nagyon nehéz időszaka, amikor drog- és alkoholproblémákkal küzdött, sőt állítólag sokszor azt sem tudta, hol van, ezért megesett, hogy egy parkolóban aludt. Britney ekkor annyira mélyponton volt, hogy állítólag kétszer is megkísérelt öngyilkosságot.

britney-spears-cosmopolitan

Drew Barrymore

A cuki vörös színésznő már egészen kicsi korában híres lett, hiszen az E.T-ben kislányként kapott szerepet. Sajnos azonban nagyon nehezen viselte a hírnevet, tinikorában pedig súlyos depresszióba esett, és annyira eldurvult a dolog, hogy 14 éves korában egy konyhakéssel felvágta az ereit. Szerencsére még időben rátaláltak, és sikerült megmenteni az életét.

drew-barrymore-cosmopolitan (1)

Halle Berry

A színésznő maga mesélte el a People magazinnak, hogy miután elváltak David Justice-szal, annyira összetört, hogy majdnem véget vetett az életének. „Csak ültem a kocsimban, és közben tudtam, hogy szivárog a gáz…utána már csak arra emlékszem, hogy az anyukám talált rám” – mondta Halle, aki a második házasságának végét már sokkal jobban viselte.

Halle Berry

Eminem

A rapper majdnem meghalt, mielőtt híressé vált volna, mert miután szakított vele a barátnője, megtiltotta neki, hogy lássa a közös lányukat. Eminemet viszont ez annyira rosszul érintette, hogy öngyilkos akart lenni, mégpedig úgy, hogy beszedett egy csomó gyógyszert, de még időben észrevették, és kórházba szállították.

eminem-cosmopolitan

Macaulay Culkin

A Reszkessetek betörők! sztárjáról nem titok, hogy nagyon rossz hatással volt rá a hírnév, mert régóta küzd drogproblémákkal, egyszer pedig a kábítószerrel akarta megölni magát, ugyanis az egyik évben karácsonykor direkt túladagolta magát. Mivel nem egyedül volt otthon, sikerült megmenteni az életét, de a rajongói még a mai napig félnek, hogy megismétlődik a dolog Macaulay súlyos depressziója miatt.

macaulay-culkin-cosmopolitan

Még több

Fesztivál