1 hétig jegygyűrűt viseltek a szinglik, meglepő dolog történt

Azt hitted, egy eljegyzési gyűrű az ujjadon nem sokat változtat a hétköznapjaidon? Akkor kapaszkodj meg, mert néhány szingli pasi és csaj letesztelte, milyen is egy hétig meggyűrűzve lenni, és nagyon meglepő dolgokra jöttek rá!

Képzeld, a BuzzFeed csapata egy nagyon furcsa feladatot adott két egyedülálló lánynak és két srácnak, mégpedig azt, hogy próbálják ki, milyen is az, ha jegygyűrű viselnek. A kihívás lényege csak annyi volt, hogy hét napig folyamatosan hordaniuk kellett az ékszert, aztán pedig megfigyelni, hogyan reagálnak rá ők, az ismerőseik, na és persze az emberek az utcán, az eredményre pedig tuti, hogy te sem gondoltál volna.

A gondok már a legelején kezdődtek, az egyik srác például rögtön beleejtette a vécébe, aztán pedig a melóhelyükön szinte mindenkit sokkolt a dolog, és rögtön azt kezdték kérdezgetni, ki az illető, és hogy történt, sőt, az egyik lányt még azzal is megvádolták, hogy nincs is senkije, és csak magának vette a gyűrűt! Arról már nem is beszélve, hogy néha elfelejtették felvenni, vagy, hogy zavarta őket evés közben, na és persze ismerkedni sem volt így egyszerű. Na de nem is mondunk többet, csekkold a videót, és nézd meg, mi történt velük! 

Még több

Fesztivál