2009.10.06.@ 07.10

Elképesztően meghízott a világsztár! Táncosai alig bírták felemelni!

Akrobatikus mutatvány helyett komoly súlyemelési feladat várt azokra a táncosokra, akik a híres énekesnővel léptek fel New Yorkban, a sztár ugyanis csúnyán meghízott!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sokan irigylik azokat az ügyes táncosokat, akik a világsztárok látványos fellépésein lehetnek jelen, sőt: olykor megérinthetik, vagy a levegőbe emelhetik a show-k főszereplőit. Mariah Carey táncosaival azonban biztos, hogy nem szívesen cserélnénk, hiszen nem lehet egyszerű feladat a látványosan elhízott dívát emelgetni!

Az énekesnő ugyanis ismét nem zenei sikereivel került a magazinok címlapjára, hanem azzal, hogy megint legalább 10 kilónyi súlyfelesleget halmozott magára. Vastag karjait, combjait és széles csípőjét elnézve két táncosa biztosan vért izzadt, mire a magasba emelték őt egy New York-i tévés fellépésen!

Már csak az a kérdés, miért volt a sztárnak szüksége erre a látványos, ám nevetséges jelenetre? Illetve ha meg akarná ismételni, hol találna olyan táncosokat, akik nemcsak azt kockáztatnák, hogy vele együtt nevetségessé válnak, hanem testi épségüket is?!

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Borzalom! Torzra plasztikáztatta arcát az énekesnő!

Kiderült, mitől fogy Victoria Beckham!

A hírnév előtt: rá sem ismersz az extravagáns énekesnőre!

Brutális! Pornográf kiállításon a világsztár gyerekkori fotója!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss