2009.10.12.@ 11.10

Hírnévért vett boldogság: miért hagyják magukat kihasználni a világsztárok?

Az ismert színész gyakran mondogatja, hogy szép, fiatal menyasszonya csak kihasználja őt, és könnyen elképzelhető, hogy most ugyanez a sors vár a szertelen énekesnőre is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lily Allen végre boldog! A fiatal énekesnőt Velencében kapták lencsevégre új szerelmével, Sam Cooperrel, akivel egy pillanatra sem engedték el egymás kezét, és lépten-nyomon csókot váltottak.

Ha valaki ennyiből még nem jött volna rá, hogy ők egy pár, Lily pólóján is elolvashatta, hogy ez bizony szerelem! Vagy csak annak tűnik? Hiszen a sztár láthatóan annyira szeretné már, ha lenne egy párja, aki végre elfogadná őt, hogy néhány hét alatt végzetesen belezúgott új választottjába, aki egyébként egyszerű szobafestő.   

Talán Lily is sejti, hogy ez a dolog kettőjük közt egyelőre korántsem a kölcsönösségről szól, ám ragaszkodik a sráchoz, hiszen végre talált valakit, aki kiáll mellette és elfogadja őt. A róluk készült képeken is egyértelműen látszik, hogy Lily az, aki jobban bújik kedveséhez.

Vince Vaughn is olyan párt választott, aki még saját bevallása szerint is kihasználja őt. A színész gyakran hajtogatja, hogy szerelme, Kyla csak a hírnév miatt van mellette, és persze azért, hogy ha esküvőjük után Amerikában telepednének le, könnyebben kaphasson majd munkát.

A sztár természetesen mindig hozzáteszi, hogy csak viccel, ám a Cosmo.hu szerint itt is igaz a mondás, mely szerint minden viccnek a fele komoly!  

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Ők a világ legértékesebb színésznői!

Íme a világ legkövérebb Barbie babája! Leesik az állad a döbbenettől!

Ennyi volt: szakítás szélén a korosodó énekesnő és fiatal pasija!

Mindent a sztárokról!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss