2009.10.28.@ 11.10

Újabb divatbaki: menyasszonynak öltözött a sztár!

A Cosmo.hu újra és újra döbbenten veszi tudomásul, hogy a színésznő még mindig képtelen megtalálni az egyes rendezvényekhez illő ruhákat…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Diane Kruger nemcsak csinos és szép, hanem igencsak vállalkozókedvű is: a színésznő nem riad vissza a kicsit extrémebb ruháktól vagy a maszkulin hatású öltözékektől sem. Ám ezek a szettek nem mindig érik el a kívánt hatást, sőt!

A sztár legutóbbi ruhájával is hasonló a helyzet, Diane ugyanis úgy festett a Hollywood Awards díjkiosztó gálán, mintha épp a saját esküvőjére érkezett volna: törtfehér, uszályos Narciso Rodriguez ruhájához már csak egy fátyol hiányzott volna…

És nem ez volt az első eset, hogy Diane nagyot vétett a helyes megjelenés szabályai ellen. Ahogy azt korábban a Cosmo.hu is megírta, a színésznő augusztusban egy hét leforgása alatt két divatbakit is elkövetett: öltözködése egyszer túl férfiasra, máskor pedig kissé közönségesre sikerült.

Érthetetlen, hogy az egyébként rendkívül csinos és bájos színésznő miért rontja el megjelenését ezekkel a ruhákkal? Szerintünk szüksége lenne egy új divattanácsadóra vagy egy kritikus barátnőre – esetleg mindkettőre.

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Megmutatjuk Mr. Big tüneményes kisfiát!

Az utcán buggyant ki a sztár frissen műtött melle! Fotóval!

Ducin rá sem ismersz a Bond-lányra!

Mindent a sztárokról!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss